WALTHER & CO FRÅN TULLHUSET

0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second
Julen börjar smyga sig in i mitt vita hem och igår (söndag) fick jag leverans från Tullhuset med massor av fina saker från WALTHER & Co, kan inte med ord beskriva deras fina julprydnader
 
 
Just nu möts man av denna vackra vy när man kommer in i min hall
 
SÅ himla mysigt!
 
Min stora skatt kom nämligen med bilen fylld, då menar jag fylld men kassar från Tullhuset och jag sprang benen av mig för att försöka hinna få lite härlig stämning innan gästerna skulle anlända

  
Zinkkorgarna är numrerade 1 – 4 och kan användas till vad man vill, jag själv hade värmeljus i mina, men varför inte hyacinter, julstjärnor, polkagriskäppar…… kommer att variera mig många gånger innan jul
 
Tycker alltid det är svårt att hitta fina vita ljusstaker men dom här tyckte jag passade väldigt bra på mitt skåp här hemma…
 
WALTHER & Co har verkligen lyckats!
 
Försöker få lite stämning i mitt hem och hitta plats till allt fint som kommit, i mitt köksfönster ställde jag den knapprydda stjärna
 
SÅ nice!!
 
 
Ett nytt hus har byggts!
 
Det är aldrig försent att bygga bo och så länge det finns ”tomter” kvar är det bara att flytta in
 
så det här cylinderformade huset kommer att ta plats på min bricka, snyggt att blanda zink och mässing!
 
JULBAK
 
När julen kommer tycker jag att det är supermysigt att baka och göra godis, sen har jag alltid problem med vart jag ska göra av allting, för det mesta läggs dom i burkar och ställs in i skåpet för att tas fram när det är dags för bjudning, men jag tänkte ändra på det i år…
 
I år tänkte jag låta mitt godis och mina bakverk få stå framme under den här fina glaskupan, igår fick mina macarons ta plats i den, så mycket roligare att bjuda på det goda!
 
Jag vet att det bara är november och det är INTE riktigt dags att börja med julen, men för att kunna inspirera Er läsare och för att ni ska kunna få en känsla av vad ni kanske vill ha i ert hem, och för att inte allt ska ta slut innan det är dags så tjuvstartar jag lite… alltså BARA för Er skull 😉
 
Och allting hittar ni på….. Tullhuset
 
Lycka till med ert julpyntande!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »