0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
ÄNTLIGEN!!
 
Har David Ehrenstråhle släppt en ny upplaga av Guide to Manhattan, förra numrerade upplagan som kom för några år sedan tog slut på en gång, men nu kommer den igen, i en 2013 års upplaga och släpps i december, jag har redan beställt min!!
 
2013 Guide to Manhattan är en hyllning till New York. Till staden som aldrig sover, aldrig stannar, aldrig blir tråkig!
 
Även denna fina tavla en bra julklapp att ge bort!
Beställ den via den här länken.
 
 
TRIWA
 
Idag kan ni dra nytta av att det igår var Black Friday i Usa och beställa klockor till 20 % rabatt från Triwa, varför inte köpa en klocka till era kära i julklapp…
Klicka på länken nedan så kommer ni direkt till erjudandet
 
http://www.anrdoezrs.net/click-6269145-11228058

Själv fick jag min med posten igår, och den är så SNYGG!!

Armandet är så nice!

FREDAGSMYSET

Sent om sider kom vi hem igår efter en AW på Jaber och lagade till en härlig fredagsmiddag, det blev inte oxfilé som planerat, den får bli ikväll istället, däremot blev det nötrullar med fetaost, sallad och ett glas rött….

Min favvo sallad just nu, äter den till allt!
 
Fantastiska nötrullar med lätt stekta paprikor i strimlor med ett glas Masi
 
 
LÖRDAG HELA DAGEN
 
Dagen började som vanligt med ett träningpass, blev en joggingrunda i regnet och en härlig frukost efter de, nu tänkte jag ta med mig kameran och ge mig ut i ”naturen” och försöka få några fina bilder, men vädergudarna är inte riktigt med mig idag så vi får se vad denna lördag har att ge.
Vad som än händer kommer jag att fånga dagen. Gör det ni också…..

Kram på Er!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »