0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second
Vaknar upp utvilad på Radison Blu Frösundavik och startar dagen med  en härlig hotellfrukost…. kan det bli bättre start på dagen?
 
Hallå där ute i mörkret!
 
Idag är jag jättesen med mitt inlägg, trodde jag skulle vara hemma tidigt idag och hinna med både det ena och det andra, men så blev det absolut inte!
 
”Från Djursholm till Danvisktull”….
 
Inte riktigt så blev det, men det blev från Frösundavik till Djursholm, har spanat in ett par nya glasögon som jag tänkte låna hem, men det skulle ju gå snabbt! Men NOT!! Dök upp en väninna som ville äta lunch på härliga Monrads, kolla runt i lite butiker för att sen åka in till stan en snabbis, en snabbis i stan blev det INTE! Nog för att vi snabbt avverkade dom affärer vi skulle in på, men i trafiken var det mer än kaos!!
 
Monrads
 
Är ni i Djursholm måste ni passa på att köpa hem lite gott från delikatess diskarna på Monrads. Jag köpte med mig deras fantastiska fruktbröd, skagenröra och färsk laxfilé (som skall ätas på söndag), så ikväll fick det bli en enkel men välsmakad tallrik.
 
Så var det det här med nya glasögon, det finns ett enormt utbud att välja bland, med det här är några av bågarna jag fastnat för…
 
Ett par från Gucci och ett par från Marc O´Polo…. beslutsångest!
 
Min väninna har en väninna som har en väninna som… ja ni vet hur det är, hursom så hamnade vi till sist hos en pälssömerska ute i Djursholm och där hittade jag naturligtvis en helt gudomlig pälsväst, klurar och funderar… kanske…. kanske inte… tomten kommer ju snart 😉
 
Michael Kors
 
En av mina favorit designers, och av en ”slump” hittade jag den här väskan på NK….
 
<3
 
Finns det nåt som är så vackert som röda Amaryllis på julen? Gick förbi blomsteraffären här i kvarteret där jag bor och kunde inte låta bli att köpa dessa vackra blommor, tio stycken fick det bli!
 
Denna härliga bukett står på brudskåpet i hallen
 
När jag väl landat hemma, packat upp allt efter konferensen, satt blommorna i vatten och fått fint besök blev det en promenad till hotellet som ligger ”runt hörnet” för att fredagsmysa med ett glas champagne, men nu sitter vi här hemma och har krupit upp i soffan men en härlig godisskål..
 
Twist hör julen till om ni frågar min pappa 😉
 
Klockan närmar sig sovdags, imorgon bitti tänkte jag ta en härlig PW, men först ska jag försöka sova ut! Imorgon kväll är det julbord ute på Fjäderholmarna
 
Hoppas ni haft en riktigt mysig fredag <3
 
Godnatt kramar till Er alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “FREDAGSSTRESS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »