0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second
När andra ljust brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.
 
 
2:A ADVENT
 
Nu har 2:a advent tagit plats i våra stugor och vi kommer närmare och närmare jul, vilket jag tycker är jättemysigt 😉 åt ju mitt sista julbord här i helgen innan jul, trodde jag, det blir ytterligare ett kommande lördag med min lilla skatt <3
 
Igår var det -12 grader här i huvudstaden, men solen tittade fram och det var en fantastisk dag, så det blev en promenad runt mina två sjöar, tog några härliga pics på vägen, så vintrigt!
 
Kan undra om fåglarna fryser 😉
 
Lite kallt var det dock…
 
En frihet att bo i stan men ändå ha så nära till naturen
 
Efter några timmar ute i kylan tog vi en värmande fika på ett härligt café här i mitt kvarter <3
 
 
JULKLAPPAR TILL MIG
 
Det verkar som att jag trots allt varit lite snäll, för nu börjar mina julklappar droppa in från mina kära kunder….
 
Ost, marmelad och en flaska vin!
Gör detta själv och ge bort i julklapp, nåt som jag tror blir väldigt uppskattat
 
Choklad har jag också fått….
 
 I den här påsen ligger flera olika chokladaskar..
Mumsis!!
 
Julgranen
 
Nu har min julgran fått flyttat in och klapparna har börjat fyllas på, nu kommer jag inte att fira jul i min lilla Casa, men det hindrar ju inte att jag ändå får lite
 julstämning innan jag åker 😉
 
STORA granen från WALTHER & Co finns på Tullhuset
 
 
BOKTIPS!!
 
Att hitta på julklappar åt alla nära, kära, släktingar och osläktingar är INTE lätt, men om ni vill köpa en billig present till en väninna så kan jag rekomendera den här roliga och lättlästa boken, fick den själv av min goa väninna
 
Storlek 37 av Denise Rudberg
 
Dags att sätta lite fart, tänkte försöka hinna med ett besök hos min Paula idag, har inte fått massage på länge nu, sen måste jag se till att fota min soffa m fåtölj så jag hinner sälja iväg dom innan min nya kommer. Ikväll får jag besök av en väninna som jag inte träffat på MINST ett år, så då blir det Sushi och After Eight (hennes favvo.. haha…)
 
Ha de bäst godingar så hörs vi snart igen!
 
Kramiz
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ETT KYLIGT 2:A ADVENT

  1. Hej Helen!! Måste bara få fråga.. Du är såå fin.. Och du skrev att du går till en skönhetsklinik som en väninna jobbar på osv.. Gör du Botoxbehandlingar regelbunde tänkte börja med pannan själv..Har du gjort? och isåfall vilken erfarenhet har du av det?. Vet att många inte klarar av att stå för sina behandl men blir så trött…Gör man så gör man… Du kanske inte gör , isåfall Grattisss:))) Kraaam Ann-Sofie <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »