Det bästa ljudet till öronen kommer från Sudio!

Planera är för mig A och O, vad det än gäller. Jag har så mycket att göra så jag har svårt att  få inte ihop min tid och mina veckor.

Förutom att det är nödvändigt för min del att planera så älskar jag att planera framåt så som resor, träning, spa, event. Vad det än är så tycker jag om att ha saker och ting att se fram emot, jag vet att vi är olika där, men jag tycker om planering.

Inför varje vecka försöker jag planera så mycket som möjligt. Dessutom sitter jag väldigt mycket i telefon och förra vecka fick jag frispel på mina hörlurar (som bara trasslar ihop sig) så jag beställde ett par nya, bluetooth från Sudio. 

Rosa och fina så dom passar till vårens alla färger :-), skämt och sido, men jag gillar ju rosa och den var helt gudomlig ihop med gulddetaljerna. Dessutom ett otroligt bra ljud, så nu slipper jag bli irriterad varje gång jag ska ta upp hörlurarna i handväskan för att ringa. Det måste nog ha varit förra veckans bästa köp :-), var dessutom så snäll så jag köpte ett par till min äldsta son också, (den yngsta har redan fått två par).

Så nu ska jag ha en trasselfri tillvaro framöver 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *