0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second
Åtminstone nygammal ”karriär”
 
 
Morning till er alla denna onsdag!
 
Någon ny ”karriär” inom längdåkning lär det ju inte bli, men i ungdomens år så tävlade jag och då i samma klass som ”Billan Westin”… men då var då och nu är nu ;-). Däremot tänkte jag låta kroppen få känna på hur det var att åka skidor. Igår var jag och hämtade det mesta av min utrustning och idag får jag hämta mina skidor.
 
Varma goa vantar så jag inte fryser om fingrarna
 
Å lite valla naturligtvis!
Se upp i spåret 😉
 
 
Inga mera JULBORD för i år!
 
Det var precis så jag sa i lördags när jag gav mig av till Vaxholms Hotell… Tror ni att det blev så? NOPE!! I måndags efter min sköna dag på Njuta Spa blev jag bjuden på julbord Grand Hotell,  det kan man väl inte tacka nej till! Eller hur?
 
Snabbt som ögat hem och byta om, ringa till min frissa här på hörnet och han var så snäll och jobbade över för min skull <3
 
Ombytt och klar på väg till frissan, jeans H&M och min underbara tröja från Valerie, så fick det bli!!
 
 
MERA JULGODIS
 
Har nog aldrig varit så stor åtgång på julgodiset hemma hos mig som det varit i år.. så igår var det dags att göra lite nya satser av Rocky Roads och den krispiga MARS konfekten
 
Mums filibabba!!
 
Här kommer receptet igen…

Leilas Rocky Road

600 g mörk kvalitetschoklad 64-70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter
1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).
2. Blanda ingredienserna i en skål, lite slarvigt (spara lite att strö över som garnering).
3. Häll Rocky road-blandningen i en ugnsform, cirka 3 cm tjock, strö över garnering och låt din Rocky road stelna.
4. När chokladen har stelnat är skär upp din Rocky road i munsbitar.
 
 
 
 
 
KRISPIG MARS KONFEKT
4 st Mars bars
90 g smör
50 g rice krispies
Smält ihop smör och mars chokladen på svag värme till en jämn smet
Tag av kastrullen ifrån plattan och rör ner rice krispies.
Klicka ut ca 25 st ”klickar” på ett bakplåtspapper och låt dem stelna.
 
 
The TWINS
 
Snart kommer dom att se dagens ljus, min bästa väninnas tvillingar (en tjej och en kille) och medans hon ligger hemma och väntar på att 4:e januari skall komma så åkte jag upp och pysslade om henne igår kväll, förutom att hon (naturligtvis) fick lite julgodis så köpte jag lite Sushi, skvallertidningar och …
 
… hennes favvo choklad!
Lindt Dark Almond
Har ni smakat den? Den är grym!!
 
Nej kära vänner, nu måste jag hasta iväg till kontoret, skall ”leka” makeup artiskt idag, skall nämligen ta nya bilder till våran hemsida…
 
Tjingeling
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “NY KARRIÄR

 1. Hej! Har ”smygläst” din blogg här sen du började och hittade den via Tullhuset i Västerås som är min absoluta favoritbutik 🙂 Men nu tänkte jag bara lämna ett litet avtryck och skriva att jag tycker jättemycket om din blogg. Sååå mycket fin inspiration, värme och fina bilder. Tack för att du delar med dig och ha en jättefin jul

  Kram
  /Vivvi

 2. Hej Vivvi!

  Får börja med att tacka för ditt fina inlägg. Det är såna som Du Vivvi som gör det roligt och inspirerande för mig att delge Er läsare mitt liv, som skriver kommentarer och talar om vad ni tycker.
  Tack snälla <3

  Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »