0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second
 
NJUTA SPA
 
Här på Njuta Spa kan du få allt som inkluderar skönhet!
 
Igår tillbringade jag större delen av min dag här på Njuta Spa, det var så härligt!! Det var som att komma ”hem”, trots att det var ett tag sedan jag arbetade där så fick man den här härliga ”hemma” känslan på engång man klev innan för dörren. För er som inte vet är jag nämligen utbildad Hud o Spaterapeut och makeup artist ;-), men idag har jag valt en helt annan bana i livet…
 
Välkommen in till Njuta Spa
 
  Här inne i loungen välkomnades jag med en kopp te för att koppla av innan behandlingen. För det är en konst att slappna av och njuta, åtminstone för mig, jag har väldigt svårt att ta det lugnt, det är nästan så att jag dukar av bordet innan jag har ätit upp middagen 😉
Men igår lyckades jag riktigt bra faktiskt!
 
Överallt hittar man små fina detaljer, här lite hyacinter..
 
Mera jul…
 
Förutom den härliga stämningen och sköna behandlingar gör dom IPL, botox, filler, dermaroller… you name it! Gå in på Njuta Spa och kolla in allt härligt dom har att erbjuda! Dessutom har dom lite smått och gott att shoppa också…
 
Smycken från Icon, doftljus, väskor, nyckelringar….
 
åsså det här godisfatet… fyllt av läckra badsalts bakelser
 
Medans jag satt där och filosoferade och väntade på min behandling hittade jag några ”tankekort” jag satte mig och bläddrade i och jag fann ett som jag fastnade för…
 
Gör inte alla de 😉
 
Redo för min första behandling!
 
 
 
Började med en 30 min ryggmassage….
 
Duktiga Mia tog hand om mig, som också jobbade där på ”min” tid 😉
Efter massagen blev det en 60 min ansiktsbehandling
 
Utsikt från ett av behandlingsrummen
 
LUNCHDAGS
 
Fick en egen liten lounge för oss själva där vi kunde njuta av lunchen
 
SÅ mysigt!
 
Man blir lite ”mosig” efter behandlingarna… hihi….
 
 
Efter lunchen var det dags att gå ner till relaxavdelningen för att basta lite grann och bada i jacuzzin som ligger ute med utsikt mot Djurgården och Fjäderholmarna
 
Det här fina rummet med dusch och bastu får ni ha alldeles för Er själva när ni bokar badet, på bordet står vatten, frukt och nötter. Vill man kan man även ta ett glas vin el champagne, men jag hade bilen med mig så det fick bli vatten…. 😉
 
Dags att ge sig ut i kylan och ner i det varma badet
 
40,5 grader i poolen… sköönt!!
Var man inte trött innan så blev man det här
 
Som jag sagt tidigare så tar alltid det roliga slut, så även den här dagen!
 
Som en ny männsika
 
Säger hej då till Njuta Spa med en förhoppning om att snart vara tillbaka igen!
 
Tack alla gulliga tjejer för att ni gjorde vår vistelse så mysig hos Er <3
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »