NÄR RÄTT BLIR FEL ELLER HUR DET VAR

0 0
Read Time:52 Second
När är rätt rätt, fel fel, rätt fel och fel rätt? 
På den frågan finns det många olika svar beroende på vem man frågar!
 Jag har åtminstone fått en pekpinne från en ”ordpolis” om en stavning som inte föll i smaken! Jag driver den här bloggen med glädje och med glimten i ögat, delger er stora delar av mitt liv och driver gärna med mig själv. Att man ibland ”slänger” sig med ord som enligt ordboken inte är grammatiskt rätt bjuder jag med glädje på.
Om jag vore författare skulle jag med all rätt ta åt mig av kritiken och göra någonting åt det, men jag driver en blogg och kommer även fortsättningsvis att använda ord som inte är helt korrekta och det gör jag med ett leende på läpparna
Jag hoppas att ni som följer min blogg känner att ni får mycket glädje, energi och ideér av att titta in här hos mig, för det är precis det jag vill leverera till Er!
Ha nu en riktig ifn nif nfi fin kväll raringar….
Kraaam
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “NÄR RÄTT BLIR FEL ELLER HUR DET VAR

 1. Finns alltid poliser som har som uppgift att rätta 😉
  Jag läser din blogg å njuter av det du skriver oas om det är rätt eller fel
  Må bäst
  Ewa

 2. Hej
  Jag läser din blogg för att jag tycker den är positiv, man blir glad när man läser. Det finns alltid människor som ser något negativt före det positiva, de försöker jag sortera bort i min vardag:) Ofta så ligger nog den svenska avundsjukan bakom. Ha en bra kväll.
  /louise

 3. Bra inspirerande blogg :-). Hade aldrig hittat min döskalleblus på Zara, love it. Den är underbar och rea dessutom. Ha en underbar helg

 4. Tycket din blogg är supertrevlig man blir glad inspirerad !! Du har mycket god smak och sinne för det där..lilla extra el stora extra hihi…UNDERBART är det att kika in hos dig nyss hittat hit och kommer följa dig och fortsätt skriv som du vill har då INTE märkt nåt fel 😉 !!!

  Ha en underbar fredag med massa myyyys och tacos käkade vi här hemma med dock INTE min favvos men kör faijitas iställer el hur det stavas 😉

  Må väl ser fram emot nästa inlägg


  / Tina

 5. Hej på Er raringar!

  Det glädjer mig att se att ni bryr er om mig och uppskattar det jag gör, och det är så roligt att hör ifrån alla läsare, och för er som precis hittat hit hoppas jag att ni kommer att stanna 😉

  Tack för att ni finns!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »