0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second
Hjälper det här?
Har kommit in i en svacka där jag inte ens orkar stava till träning just nu, har inte riktigt hitta min träningsrytm och min motivation… inte bra! Inte blir det ju bättre av att man sitter på konferens i flera dagar och inte har karaktär nog att säga nej till allt gott som bjuds!!

Så långt ifrån GI man kan komma!
Så för att mätta mitt dåliga samvete lite grann så gick jag och köpte mig
Sofi Fahrmans & Julia Fors bok BODYLICIOUS!
Jag tänkte att om jag forsätter njuta av min choklad och läser den här boken kanske jag blir vältränad och pigg igen 😉 Tror ni det hjälper?

Ska äta upp chokladen först, sen ska jag öppna boken 😉

CANCERFONDEN /ROSABANDET
Eftersom jag har en svaghet för leopard så beställde jag några veckor innan jul en t-shirt som fina bloggerskan Victoria på Matplatsen designat för Cancerfonden/Rosabandet. Dom sålde slut på nolltid och därför har leveransen dröjt. Ni kan beställa den Här sen finns den även att köpa på NK här i huvudstaden.

Tycker den är jättefin med änglavingarna i leopard på ryggen

23 ÅR!!

Det är knappt jag tror att det är sant! Min ”lilla” kille fyllde 23 år igår!

Nog för att han är ”stor” men i mina ögon är han fortfarande liten 😉

Mitt i all träningsångest och konfererande höll jag nästan på att glömma bort att det är FREDAG och MYS! I går kom dessutom min älskade lilla skatt, tyvärr är han lite förkyld, planen för helgen var annars att åka och hälsa på min bästa väninna och hennes två kids som såg dagens ljus för exakt en vecka sedan, men vi får skjuta på det lite grann så inte småknoddarna blir sjuka 😉
 Men ikväll får det bli Tacos… de var så längesen! Dessutom en av F´s favoriträtter…
Lite vårkänslor så här på fredagen…

I morse när blomsteraffären här vid mig öppnade sprang jag dit och köpte 30 st ”dagsfärska” tulpaner, det är ju så vackert!

En bukett på brudskåpet i hallen
och en bukett på rumsbordet 😉
En riktigt härlig, mysig och skön fredag hoppas jag att ni alla får!
Ciao!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »