0 0
Read Time:3 Minute, 2 Second
SKÖNA SÖNDAG
– 8,4* kallt var det i morse när jag stack ut nosen utanför dörren för en PW, bet lite i kinderna men det var så klart och fint, en härlig start på denna sköna söndag.
HELLO !

Herregud så snabbt den här dagen har gått, vi har verkligen haft en skön söndag här hemma, bara varit, pysslat, gjort lite läxor, lagat mat… 
När jag kom hem från min PW i morse  hade lilla skatten krupit ner i soffan och gosat
Själv var det dags att hoppa in i duschen för att sen fixa lite frukost, var lite önskemål om den i dag, lite varm choklad och gott pålägg till smörgåsen stod på menyn..
Eftersom jag inte dricker kaffe själv så används den mest vid besök och när skatten vill ha varm choklad, men den är riktigt bra min lilla Tassimo, snabbt och enkelt 😉
Frukosten framdukad tillsammans med en varsin TRISS, jag vann 30 kr….
EGEN ”ANSIKTSBEHANDLING”

Dom här fantastiska produkterna har jag visat er förut och gör det igen! Dom är så himla bra. Just nu kör jag en kur på tre dagar när det gäller KIEHL´S nattpeeling, och på morgonen när jag vaknar och tvättar bort den tar jag energi masken från bliss. Det känns att peelingen jobbar ordentlingt för nu är mitt ansikte som sandpapper och små kvisslor har poppat upp, den rengör riktigt ordentligt 😉
SKÖNHETENS BAKSIDA 😉

Det här är ju en bild man egentligen inte skulle visa, men så här ser jag ut i håret efter varje gång jag tvättat de.. Först blåser jag det torrt och sen rullar upp det på spolar och går runt här i min lilla casa i några timmar. Sen är det format och klart med lagom volym!
ETT FÖRSÖK…

Nu ska jag försöka ta tag i ”mitt liv” igen, igår åkte jag skidor och idag blev det en PW på en timme och då tänkte jag naturligtvis ta tag i maten också, så i eftermiddags stekte jag GI plättar…

Goda och nyttiga och till de äter man en liten klick grädde och hallon.
Mums!
Recept:

GI plättar

4 pers

1 msk smält smör
4 ägg
1 krm salt
1 dl vispgrädde
Smält smöret, vispa upp äggen innan ni blandar ner alla ingredienser sen är det bara att steka, jag använder en mellan stekpanna och då blir det fyra pannkakor.
1 dl mosade hallen
2 dl vispad grädde
Serveras till plättarna/pannkakorna
Lycka till!
PYTHAGORAS SATS


I dag har jag fått gnugga mina geniknölar! Filip hade pythagoras sats i läxa så det var bara att kasta sig in i skolböckerna och börja räkna… Han gjorde läxorna med bravur! Bra jobbat Filip!!
FILMTIPS!!
Inte för att låta tjatig, för det här filmen visade jag er igår att vi skulle titta på, men nu måste jag verkligen rekommendera den!
Vi tyckte att den var kanonbra!
Handlar om en kille som i unga år blir föräldrarlös och viger sitt liv åt sitt arbete som brandman. En kväll blir han vittne till ett mord på en pappa och en son, han bestämmer sig för att vittna mot mördaren och får därmed vittnesskydd, men den säkerheten visar sig vara tillfällig!
HYR DEN!
Sorgens stund närmar sig…

Timmarna har som sagt rusat iväg och nu är det inte långt kvar tills jag ska köra min lilla skatt till tåget, usch, det krampar i mitt hjärta!! Men vi har haft en jätte mysig helg tillsammans och det är tur att veckorna går fort så att han snart är här igen! Å jag själv ska ta en tur till Västerås snart också 😉
Njut av denna söndagkväll för jag förmodar att många av er ska upp och jobba imorgon 😉
Kramar från ett kyligt Stockholm
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »