0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second
VÄSJÖBACKEN

I morse gick det snabbt utför, först uppe med tuppen, lite snabb frukost sedan på med skidkläder och ut i backen, tyvärr kunde inte lilla skatten följa med då han fortfarande är förkyld
Check… allt framplockat
Skidkläderna redo..
Å jag snart redo….
-5*, perfekt skidväder, målet var att vara där till öppning för att slippa köer och isiga backar, och det var precis så det blev, vi fick några timmar perfekt skidåkning.
En välbehövlig fikapaus 😉
Dags för sista åket!
Här i Väsjöbacken tillbringade jag mina första timmar denna lördag, lite lagom trött i kroppen och småfrysen var det skönt att komma hem och ta en lååång varm skön dusch och en kroppspeeling innan det var dags för Filip och mig att gå och handla och äta lite lunch, idag ville han ha plättar och då fick han naturligtvis de 😉
God fortsättning på denna lördag!
Har som sagt var inte hunnit in till Er tidigare på grund av att jag valde skidbacken imorse 😉 men nu är jag här och tänkte visa lite pics från gårdagen, vi hade en jätte mysig kväll med Tacos och Fajitas, innan maten satte vi upp mina nya tavlor som hade kommit från ramverkstan…
Dom nya tavlorna fick byta plats med ”Bombay” tavlan, den ska ändå flyttas till ett annat ställe när ”New York” tavlan är klar, förhoppningsvis nästa vecka 😉
Dessa ”fina” damer har jag köpt på Länna Möbler
MIDDAGSDAX… vrålhungriga!!

Grönsakerna färdighackade och klara, dom strimlade paprikorna använder jag till Fajitasen, när jag stekt kycklingen med Fajitas kryddan och den är klar, steker jag paprika strimlorna i samma panna så dom får smak av kycklingen och kryddan, steker dom lite lätt så dom blir lagomt krispiga, supergott!!

Fredagsmys!
Bara att äta och njuta! Gillar mina nya dricksglas 😉
Vet inte riktigt när jag ska ta tag i mitt ”nyttiga” liv igen, uppenbarligen inte igår i alla fall ….
Eller så får jag låta bli att stoppa ner fingrarna i den här skålen..
(vilket jag inte riktigt lyckades med…)
FILMTAJM OCH MYS DENNA LÖRDAG KVÄLL

Nu har vi  krupit upp i ett varsitt hörn i soffan, båda sitter vid datorerna men snart ska vi luta oss tillbaka och titta på en film vi var och hyrde…
FIRE WITH FIRE med bla. Bruce Willis
Har även lite nya tidningar att titta igenom, känns som en mysig och härlig lördagkväll!
Hoppas också ni myser för fullt i era hem!
Vi hörs snart igen….
Kramelikram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “I DAG HAR DET GÅTT UTFÖR

  1. Härligt gjorde du rätt i :)!! Urhäftiga tavlor precis i min smak .. gillas !!!
    Nu fångar vi söndan sen nyväckta med allt vad det innebär !!

    Kraam Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »