0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second
IKEA

Trots att vi går mot ljusare tider så behövs det ändå ljus inomhus…
Var på Ikea i går och fyndade nya lampor till soffan!
Ihopskruvade och klara!
Så här ser mitt vardagsrum ut just nu, bara en matta och nya gardiner som fattas. Var dock på R.O.O.M igår och hittade mycket smått och gott till hemmet, pics kommer senare i eftermiddag, men där fann jag (nog) mattan med stort M! Har lovat meddela idag om jag ska ha den…. skulle passa SÅ bra!

NÄR TID FINNES!

Tid är inte någonting som jag har för mycket av, men ibland, när jag ska försöka ta det lugnt, är det skönt att sätta sig med en bok. Har hört så mycket om E L James böcker och passade på att beställa hem allesammans. Bästa priset hittade jag på Adlibris
Femtio nyanser av honom
Femtio nyanser av mörker
Femtio nyanser av frihet

Någon som läst dom??
VÅRFÄRGER PÅ IKEA

Det är inte bara ute i modebutikerna som dom vårlika pastellfärgerna dragit in…
Hittade dom här rosa sakerna på IKEA, fanns även i fler härliga pastellfärger…
Somrigt <3
När jag botaniserade runt på R.O.O.M hittade jag härliga saker från House Doctor som kommer bli så fina här hemma, bilder kommer som sagt var lite senare under dagen, när jag gick som bäst där i lugn och ro träffade jag på en söt väninna som tyckte att vi skulle äta en bit mat tillsammans… why not?? Så vi gick till Köttboden, varit där? Som ni kanske förstår på namnet så har dom fantastiska kötträtter, fick bli en saftig biff med sallad och beasås…. Lite måndagslyx 😉

Hade tyvärr inte kameran med mig så ni får hålla tillgodo med en ”telefon” bild
Nu måste jag rusa iväg till mina spännande kundbesök som jag har under dagen…
See U soon!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “LJUSARE TIDER

  1. Jag har inte läst de böckerna och ska väl testa den första nångång ”bara för att” men jag har mina förutfattade meningar redan innan tror jag… Du skrev om GI, kan tipsa om Ola Lauritzon & Ulrika Davidssons nya bok ”Den nya GI-metoden”, fick hem den nyss och finns massor av inspirerande recept! Riktigt bra när man följer GI i vardagen.
    Jag har kört med RevitaBrow för ögonbrynen (och Revitalash för fransarna) och var helt suveränt bra, jag hade ju inga alls ett tag men fick nya, mörka och fina strån som håller sig bra (mot fransarna som tappar sin längd när man slutar med serumet vilket skapar ett lite dumt beroende). Kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »