0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second
NICOLAS VAHÉ 

Nya härliga köksredskap hittar man av Nicolas Vahé på R.O.O.M

Hallå där ute!

Har ni haft det kallt idag? Brrr… idag har det inte varit kul att vara ute, när man dessutom är hängig är det inte alls roligt att hoppa in och ut i bilen som jag gjort hela dan. Men nu är jag hemma, har krupit upp i mitt gosiga soffhörn för att få ta de lite lugnt en stund innan det är dags att laga lite middag. Men det är ju SÅ tråkigt att laga mat till sig själv 🙁 men äta bör man, annars …..
Tänkte även ta mig tid för lite reflektioner ikväll, tar Ni er tid för att reflektera över livet? Det gör inte jag! Men känner att det vore kanske inte så dumt, istället för att springa runt i 120 hela tiden och bara plocka dagarna här i livet, så kan det nog vara bra och stanna upp, fundera på vad man gör, vad man gjort och vad man borde göra. Om det sen hjälper och leder till nåt bättre, det vet jag inte, men känner att det finns saker som man borde ta tag i och förändra.
Vi får väl se om jag blir nå klokare 😉
INSPIRATION FRÅN R.O.O.M

Som jag skrev tidigare så var jag ju på R.O.O.M igår och fyndade lite grann, hittade även en matta till vardagsrummet som jag tror skulle passa här hemma, men den passar tyvärr inte plånboken riktigt, men jag har i alla fall bestämt mig för att  hämta den på fredag för att se om den passar 😉
mera Nicolas Vahé….

Köksredskap i trä
Läste lite grann om Nicola Vahé, han är född i Amiens, i norra delarna av Frankrike och är utbildad kock och konditor. Har sen även utbildat sig till chocolatier. Kom till Danmnark år 2000 och arbetade som konditor. 2007 startade han sitt eget märke av specialiteter från sina egna recept, och nu har han även utvecklat dessa fantastiska köksdetaljer!
Kul med så fina saker till bra priser.
Hör ni också till kategorin som försöker trycka ner vinflaskans kork igen? Det gör jag! Men nu hittade jag dom här som jag tyckte var korkade 😉
Mitt lilla kökshörn
Två storlekar på ”brädorna”, den långa passar perfekt till Tapas
Visst finns det alltid nåt att fira?

Försökte komma på tusen anledningar till varför jag skulle köpa mig själv en present igår, vet inte om jag kom på nåt bra, kanske bara en måndagspresent?
Alltid lika roligt att öppna, trots att jag vet vad det ligger där i 😉
En rosa ”bra att ha” kofta från Custommade
Har en likadan som jag köpte i höstas fast i lite ”guld” färgad, jätte gosig och skön!
Inte många timmar kvar på den här dagen, imorgon är det äntligen onsdag och jag får träffa mina underbara skatter! Middag på Hattfabriken i Västerås står på önskelistan, men innan dess tänkte jag hinna förbi Tullhuset en sväng 😉
Lova att vara rädda om varandra!
Tjingeling


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “NICOLAS VAHÉ

 1. Hej. Inte alltid lätt att hitta på något gott att laga när man är ensamen…. Har du några bra tips?
  Snyggt det blev i ditt vardagsrum!
  Anna

 2. Hej Anna!

  Kul att du tycker om mitt V-rum 😉

  Ja… mat, måste man äta 😉 ikväll fick det bli en kycklingsallad. Nåt som jag tillagar ofta är lax, fyller den då gärna med fetaost,pesto o soltorkade tomater och äter en sallad till. Liknande fyllningar gör jag gärna med kyckling också..

  Trevlig kväll!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »