0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second
När den stora skatten väljer födelsedagsmiddag så blir det på Nya HATTFABRIKEN i Västerås
God Morning!

 I går var det ”födelsedagskalas” lite försenat, för min stora 23-åring. Vi började med att öppna lite paket på mitt hotellrum för att sen gå till Nya Hattfabriken och äta en tre rätters middag, är fortfarande så mätt så jag nästan inte kan röra mig, kan säga att det där med GI inte höll hela kvällen, det sprack när vi kom till efterrätten, men nu tar vi nya tag i dag igen!
Mitt fina sällskap för kvällen…

Filip, Jesper & Michaela

Dinner
Den här ”brödpinnen” är en favorit hos killarna
Precis som förra gången när vi var här så började vi med en charkuteribricka, med tillägg av Pata Negra och Buffelmozzarella…. amazing!

Det var så mycket gotteligott så man hade inte behövt någon varmrätt
Men den kom också in….
Ryggbiff med tomatsallad
Ängsögös
Jag själv åt ryggbiffen, för jag tänkte välja fisk till middag ikväll, och den var toppen, men det var tydligen också Ängsögösen.
Det sägs att man sparar det bästa till sist…
Ananas med kokossorbet.. 
Själv åt jag Crème Brülée 😉
Och som vanligt när man är ute och äter så måste man betala för sig…
Och det var värt varenda öre 😉
Sen kom jag då till den värsta delen av kvällen, att säga Hej då! till mina hjärtan, den lilla skatten kommer inte till helgen för han tänker åka till mormor och morfar med en kompis, men har jag tur så kommer min stora skatt till mig istället 😉 sen satt vi och spånade lite på en Sälen resa igår, så vi ses nog snart igen!!
Somnade gott för att vakna upp till en härlig hotellfrukost och nu avfärd mot Göteborg!

Ses snart igen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »