0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second
KRUKOR FRÅN R.O.O.M
Sturehofs Krukmakeri, Tina Hellman

Nya krukor har äntligen kommit på plats i köksfönstret!
I mitt köksfönster har det gapat tomt sen jag plockade bort julen, har varken hittat krukor eller blommor, men nu har jag äntligen hittat både krukor och blommor…
Hittade dom på R.O.O.M härom dagen
Så här ser det ut i mitt köksfönster nu 😉
Tjingtjing!!
LILLÖRDAG!!

Det här kommer bli den bästa lillördagen på läge….. ska ju träffa mina älskade skatter ikväll!! Den store fyllde ju år för några dagar sedan så nu blir det uppvaktning och middag, som jag längtat!! Men först lite jobb innan jag får ge mig av, måste dessutom packa för direkt i från Västerås bär det av mot Göteborg! Där ska jag försöka hinna med ett besök på Wakakuu och sen tänkte jag gå och se Chess. 
Kul att komma iväg…
TULLHUSET

Nu var det ett tag sen jag var in på Tullhuset, har väntat in vårnyheterna, och nu har det börjat komma in lite grann, så vi får väl se om jag hittar nåt spännande, brukar i och för sig aldrig gå tomhänt därifrån 😉 I morgon får ni se vad som fick följa med mig hem…
I går kväll var det lite segt här hemma, tankar som snurrade i 120, många frågor men inte så många svar, glömde bort både tid och rum så när jag insåg att det var dags att äta mat fick jag springa ut till min underbara pizzeria för att köpa min favvo kycklingsallad m vitlöksdressing. Yuummmiieee!! Tittade på ”så blev vi Svenska Hollywoodfruar” och anmälde mig till en utbildning på IHM, får se om jag kommer med 😉 sen var det dags att krypa till kojs…..
Nu väntar jobb och några spännande och mysiga dagar.. jag återkommer med rapporter 😉

Skickar med en dagens när jag ändå är i gång…

Gosar med min härliga väst i kylan


Kramar till Er bästa läsare!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “KRUKFRÅGAN ÄR LÖST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »