0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second
CLARION HOTEL POST

Anlände till ett vackert Göteborg i går, – 5* och strålande solsken, amazing! 
Fick dessutom en natt i sviten på Clarion Hotel Post, hur det nu gick till vet jag inte riktigt, men nåt strul hade det blivit med bokningen och som plåster på såren fick jag sviten, inget jag grät över direkt 😉
Här sov jag som en liten prinsessa i natt <3
”Mitt” skrivbord
En liten flaska vin fick jag också 😉
Lyxiga artiklar från Kerstin Florian stod uppradade i badrummet.. Me like <3

Hotellet invigdes tydligen för precis ett år sedan och det var super mysigt! Ska ni till Göteborg och bo på hotell kan jag varm rekommendera Clarion Hotel Post, och det som är så bra är att dom har den bästa restaurangen i Gbg på hotellet, Norda Bar & Grill wow! Vilken mat! Vilken service!
Norda Bar & Grill
Super häftig inredning!
Å där var jag 😉
Så cool lampa!!
Maten var som sagt helt fantastisk, jag åt en halstrad Hälleflundra med vitvinssås med stänk av citron och morotspuré <3 <3 <3
Amazing

Det sötaste på hela kvällen …
.. var min godeligoda tryffel!

Efter den utsökta middagen bar det av mot

CHESS
Och vad tyckte jag om den? Mmm… nja… så där faktiskt! Något jag både kunde ha och varit utan, men nu har jag sett den i alla fall.
Hur kunde jag missa detta?

När jag kom hem från CHESS upptäckte jag att precis utanför min dörr till rummet stod dessa fina vaser med ”silver” blommor i…
Just nu önskar jag mig en stor våning 😉
Förutom alla ”måsten” här i staden så blev det en tur ut till WAKAKUU, kommer ett eget inlägg om det senare…
FRIDAY FRIDAY FRIDAY

Ja nu var den här igen! Den efterlängtade fredagen, den dagen i veckan man verkligen känner att man är ”ledig”, efter att även denna morgon fått njuta av en fantastisk hotell frukost bär det av hemåt mot huvudstaden. När jag kommer hem ska jag åka direkt till R.O.O.M och hämta hem mattan för att se om den blir så fin i mitt vardagsrum som jag tror, och hoppas!!
Vad händer sen?
Jo, min väninna från Västerås, som turligt nog jobbar i Stockholm, stannar kvar i huvudstaden för vi tänkte fira fredagen med ett glas på Café Opera, fick dessutom reda på att det var flera av tjejerna som jag arbetade med på Njuta Spa som ska dit… lite reunion. Kul!
Annars hoppas jag på lite mys i helgen <3
Take care girls! (and boys…)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “EN NATT PÅ POSTEN

  1. Vilken h ä r l i g blogg Du hade, hit kommer jag flera ggn. Hittade ditt inlägg på Tullhusets Fb sida och hamnade här 😉
    Bloggar också själv på pinkladycookbook. wordpress.com gå in och ta en liten titt om Du vill.
    Ha en fin helg !
    Kram fr Mia på Pinkladycookbook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »