0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second
NY CITY GUIDE
Äntligen har den nya city guiden från David Ehrenstråhle kommit. 
SAN FRANCISCO
Jag beställde hem min igår från Artilleriet
GOOODMORGON LÖRDAG

Har ni det bra? Själv har jag en härlig lördagmorgon, sitter och snicksnackar över en kopp te med fina Ingalill, vi var på Café Opera igår på AW, å herregud så mycket folk! Vi stod i kö i en timme innan vi fick komma in, var helt genom frusen, men sen blev det varmt och skönt 😉
Igår var jag och hämtade mattan från R.O.O.M, glad i hågen åkte jag hem och la ut den i vardagsrummet, men nej, så ledsen jag blev, den passade inte alls, i mått och form var den helt suverän, men tyvärr så var färgerna lite för bleka… så nu måste jag tillbaka på måndag och fortsätta leta bland matthögarna.
LITE MERA TULL….

Glömde ju bort att visa allt fint jag köpte på Tullhuset häromdagen, så här kommer lite mera rosa…
CUSTOMMADE
När jag var på Tullen här om dan så kom det hem massor av nyheter, så jag började leta i kartongerna själv och hittade den här cerisa mysiga koftan.
Å sen det fina lilla fatet med fjärilarna på….
Fick det i present av fina Anna på Tullhuset

MDK

Jag måste erkänna att jag har en stor svaghet för skor!! Så när jag hittade dom här nere på Tullhuset, och dom dessutom var som tofflor på fötterna, kunde jag inte stå emot 😉
Kommer att bli helt perfekta till både shorts, klänningar och jeans under våren och sommaren… Materialet är av sliten mocka, svårt att se på bilden, men dom är super snyggt ”slitna”
VAD HÄNDER IDAG?

Ja det undrar jag också!! Får börja med att slänga mig in i duschen och få på mig lite kläder, sitter fortfarande i morgonrocken ;-), skulle behöva jobba lite grann och förbereda nästa vecka, men det får nog vänta tills imorgon, idag ska jag försöka vara ledig och ”fånga dagen” 😉
Har några nya tidningar som jag får läsa och mysa upp mig i soffan med…
Ha en riktigt fin lördag alla underbara!
Kramar från mig


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »