0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
SEMLA!!

Jag är helt hopplös!!
Vad är det här??
Jo, en j…a semla är vad det är!! Ska jag äta sånt? Nej det ska jag inte 😉 men var på Gateau och tog en liten fika här på eftermiddagen, mitt mål var endast en kopp grönt te! Men så stod den där, alldeles ensam och på locket, i florsockret, stod de mitt namn! Ååå vilken dålig karaktär jag har ibland!! Får åka bort dom kalorierna i slalombacken imorgon 😉
Hallå lördagkväll!!

Stoppar in huvudet lite snabbt medan köttet ligger i grillpannan och får lite fin färg, blir min favorit i kväll igen… oxfilé… mums!
Har haft en skön eftermiddag med en onyttig fika stund och sen har jag varit en SÅ snäll mamma till min lilla skatt, han spelar ju amerikansk fotboll och idag hade vi här i huvudstaden möjlighet att få köpa lite utrustning från en av leverantörerna, så där var jag och köpte på mig lite saker som han kan ha användning för…  själv är han ju hos mormor och morfar och åker skoter med sin bästa kompis.
Ikväll blir det lugnt och skönt, lite mys framför tv:n och kanske en film… Köpte även på mig lite inredningsbilagor när jag var och handlade
Lite mörk choklad och ett glas rött så känns det som att den här lördagkvällen kan bli riktigt bra 😉
Ha nu en riktigt mysig kväll tillsammans!

Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “AJABAJA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »