0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
HALLÅ TISDAG!
( is a day of the week occurring after Monday and before Wednesday)

Men jag fortsätter på min måndag trots att det är tisdag 😉
I går hade jag den mest fantastiska och bästa måndag på länge!! Först alla underbara inköp jag hann med att göra, sen ringer min gulliga väninna E och vill bjuda mig på middag på VASSA EGGEN!! Det är ju så man blir tårögd 😉 Hade i och för sig massor att göra hemma och förbereda till ett stort möte idag plus en mässa som jag ska vara med på i två dagar.. men det fick bli ett senare problem 😉
Som en fredag på måndag..
Alltid när vi träffas börjar vi  med ett glas champagne, sen slutar vi aldrig prata, pratar dessutom i munnen på varandra 😉
Våra favoritsnacks!
Strutar med hummer, anklever och löjrom… Oh my god!!! Ni måste bara testa!!!
Kvällens rekommenderade meny från kocken….. 
A.M.A.Z.I.N.G

En fantastisk middag, alltid lika trevligt att träffas och jag hade ju inte kunnat få bättre avslut på den här BÄSTA måndagen! Eller hur?
Var dock lite stressad eftersom jag visste att jag hade en del jobb kvar att göra när jag kom hem..
Sveriges bästa smaksättare!?
Väl hemma var det dags att börja jobba, dessa fantastiska smaksättare skall jag bjuda trettio kökschefer på idag….. vad göra? Jo, jag förberedde lite röror där jag i Kesella blandade ner färsk chili, i Philadelphiaosten rörde jag ner färsk hackad vitlök och i creme fraichen blandade jag ner färsk provencale… mums så gott det blev!
Till det kommer jag att servera färskt bröd, morotsstavar och crostini.
Bon Apétit!

Men innan detta möte är det dags att ge sig av till Restaurangmässan i Kista och jobba….
Mer måndag kommer senare 😉
Have a nice tuesday!
KRAMIZ
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “MERA MÅNDAG…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »