0 0
Read Time:2 Minute, 25 Second
NYÅRSFIN

Nu går jag händelserna lite i förväg, men om man ska hinna få lite resultat och dessutom kanske inhandla lite nytt inför nyår så kanske ni kan passa på när ni ändå är ute och julhandlar 😉
Den här veckan tänkte jag tipsa om lite skönhetsprodukter, inte bara till nyårsafton naturligtvis, men det är kanske då ni vill göra er extra fina!
CC CREAM FRÅN CHANEL

Som ni säkert både sett och läst så finns det just nu ute på marknaden en hel hög med BB creamer och CC creamer. Vet ni skillnaden mellan dessa?
BB cremen är lite tunnare, inte så täckande medans CC cremen täcker lite mer, enkelt förklarat.
Jag föredrar dock cremer som täcker lite mer, därför valde jag Chanels CC creme. Förutom att den kan användas som den är om man vill ha en lite lättare makeup så kan den användas under den vanliga foundation, som en primer. Ett plus med denna kräm är att de har SPF 30!

HOT LIPS!

Hur snyggt är det inte med röda läppar?
Jag är dock oftast för feg för att bära rött läppstift, men ikväll när jag ska på Nobelfesten så kommer jag att bära rött läppstift, dock med en ögonmakeup som är lite softare istället.
Har hittat min favorit i Chanel

Rouge coco nr 19, Gabrielle
(En av Coco Chanels egna favoritfärger)
Ren och fin hy

Nu när vintern är här, är i alla fall jag torr som sandpapper i hyn, en bra peeling, som ska sitta över natten är den här från Kiehl´s

Smörj in er med den under natten, 2 – 3 dgr/vecka och på morgonen när ni tvättat bort den så lägger ni på en fuktighetsmask och låter den sitta ca 10 – 15 min. Ni kommer att se en stor förändring när ni sen lägger makupen.
När ni ändå kryper till kojs på kvällen så passa på att smörj in både händer och fötter, mina favoriter är dessa från Lóccitane.

Beauty Planet

Jag har under en tid använt Elisabeth Ardens Prevage sen tog allting slut samtidigt i stort sett, och med tanke på att dessa cremer är ganska dyra så har jag provat några andra under en tid, men nej, det går inte. Min hud mår bäst av Prevage serien, den håller en bra fuktighetsbalans och ger en fin lyster. Satt och googlade i förra veckan och hitta då Beauty Planet som visar sig ha riktigt bra priser på allt inom skönhet. Beställde varorna i onsdags och i fredags fanns dom att hämta ut, det kallar jag bra service!
För er som vill uppdatera ert badrumsskåp och vill göra det till bra priser så tycker jag ni ska gå in på Beauty Planet är helt säker på att ni kommer att hitta nån favorit bland alla varumärken dom har 😉
Ha nu en härlig tisdag, själv skall jag börja bege mig av mot nagelfixet och hårstylingen inför kvällens Nobelfest 😉
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “TISDAGSTIPSET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »