0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second
VAR RÄDD OM DITT HJÄRTA
Vi har bara ett hjärta och det ska vi vara rädd om. Vi kan låna ut det till vänner när dom behöver tröst, vi har våra barn i våra hjärtan hela livet, sen finns det människor som stjäl ens hjärta, som ena sekunden krossar det och i nästa sekund tröstar det. Människor som tar en liten bit dag för dag tills det inte finns något kvar, tills det ligger i en hög som små smulor. Sen ska vi själva lappa ihop det, bit för bit….
Men det tar tid! 
Så var rädda om varandras hjärtan!
Det om detta!
ÄR NI REDO FÖR FREDAGSMYS?

Godmorgon på er raringar, ja tänk, då var den här igen, dagen man längtar till varje måndag…. FREDAG!!
Hade fantastiska planer för kvällen men dom gick helt i krash, helt oväntat! Så nu har jag inga planer alls, får jobba lite och se till att allt är i ordning tills på söndag då det är dags för nästa mässa i några dagar. Men jag ska nog kunna fylla denna dag och helg med liv också 😉 det är tur att man har sina vänner.
OH MY GOD!!

Har ni sett att Filippa K´s våning på Wallingatan är till salu??
VILL HA!!

Kolla in bilderna…

Toppklass rakt igenom!
Tappar både andan och orden!
Bilderna talar sitt eget språk, snacka om stilkänsla! Här skulle jag kunna tänka mig att bo 😉
Nej, om man skulle ta och göra lite nytta, jobba, ringa resebyrån, lämna in kläder till skräddarn för uppläggning, jag var inte riktigt med när gud gav ut längden så jag får vackert lägga upp mina plagg 😉
Och KOM IHÅG att vara rädda om varandra!
Fredagskramar till Er alla
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “ATT STJÄLA NÅGONS HJÄRTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »