0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second
DEN SVENSKA AVUNDSJUKAN
Det kan finnas många anledningar till att man läser någons blogg, det kan vara för att få inspiration och tips, det kan vara för att man vill av nyfikenhet se hur den personen har det, vad den gör osv… 
Min blogg läses av nära och kära, vänner (ovänner hoppas jag att jag inte har så många), arbetskollegor och personer som jag aldrig har träffat.
För mig har det blivit en del av mitt liv att delge Er allt jag gör och vad jag ska göra, sen vet jag också att ni där ute undrar hur jag kan göra vissa saker osv.
Den svenska avundsjukan är nog den värsta sjukdomen som kan drabba en frisk människa.
Avundsjuka för att man har ett bra liv, att man har ekonomi att kunna göra mer saker än vad kanske andra kan, avundsjuka för att man kan ta semester och åka iväg.
Att vara nyfiken och att snoka är två skilda saker anser jag, jag vet!! att det finns människor som läser min blogg, som aldrig ringer mig annars, men när jag skriver på bloggen att jag är på väg till en viss stad eller ett visst land, ringer, bara för att höra sig för, by the way, fråga vad jag gör idag och hur vädret är i huvudstaden.
Gör inte de!!
Hör ni aldrig av er annars, gör det inte då heller!
Det finns ett svensk ordspråk som jag inte tycker om att använda, men som jag tänker göra nu!!
SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA

Har ni sen funderingar om jag är på en plats där jag inte borde vara vid just det tillfället, för ni tror att jag skulle vara någon annanstans, fråga mig, fråga ingen annan!!
Våga erkänna att ni läser min blogg istället för att smyga om det bakom min rygg!
Är det sen inte så att mitt liv passar just Ert liv, eller att ni blir för avundsjuka när ni läser min blogg har jag ett tips…
SLUTA LÄS MIN BLOGG!!

Jag har ett HAPPY LIFE och det tänker jag fortsätta att ha, vad ni än tycker och tänker!!
Sen vill jag slutligen tacka alla FANTASTISKA läsare jag har, som verkligen läser min blogg för att få just inspiration och ideér!
Tack för att NI finns!!
Ha en fortsatt fin fredag!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

11 thoughts on “ATT LÄSA NÅGONS BLOGG

 1. Helt rätt! Kika in här och få inspiration, tips är så kul. Fantastiskt att kunna dela med sig som du gör. Vackra bilder är det också. Stil och klass. KUL 🙂 Fortstätt precis som du gör. Det är inspirerande att plocka små och stora smarriga axplock som passar en själv. Det tycker jag är kul. Lite glädje i vardagen – Vitae Stilo. Have a nice weekend :-). Kram Tina H
  Trevlig helg!

 2. Helen, jag läser gärna din blogg, för du är verkligen en modegudinna o jag får så mycket bra tips av dig, jag hinner inte springa ut leta efter kläder, småbarnsmamma som jag är så jag uppskattar verkligen alla tips man får av dig…du har alltid haft bra smak!
  Bry dig inte om de som bara är avundsjuka, tar bara onödig energi från dig…lev ditt liv!! kramar

 3. Helen, förstår det blir frustration runt detta ibland. Kanske inte något man tänker på när man börjar blogga. Vi har väl sett lite av det här rätt mycket på sistone med att mer eller mindre kända bloggare – som kanske sticker ut lite och med det menar jag att ge mycket utav sitt liv på bloggen – får rätt mycket skit i form av kommentarer. Avundsjuka, javisst – fast lite mer av det platoniska slaget. Att jämföra sig med andra och sig själv utan att förstå att alla har byggt upp sitt liv på olika vis har folk gjort i alla tider men numera i ”realtid” liksom. Och särskilt svenskt är det inte heller utan finns nog överallt. Jag har själv bloggat sen 2005 och är jäkligt glad idag att jag hållt det på en nivå där inte alls många i min ”IRL” vet att jag bloggar, och integriteten har blivit allt viktigare med att saker och ting hänt i livet. Jag kan skaka på huvudet ibland åt en massa otroligt ytliga saker i bloggvärlden men VET ju att ALLA har vi ju ett verkligt liv där vi sliter hårt med jobb, relationer, sjukdomar och trasslig ekonomi – fast vi väljer själva vad vi vill visa upp. Du verkar vara en sån härlig person och verkar ha ett toppenjobb och sliter som bara den, och är ju väl värd det du får ut av det, som surisar därute säkert inte förstår. KRAM! Milla

 4. Bra sagt H 🙂
  Får massor av inspiration och kul tips på mode, prylar och inredning av Dig. Tänker fortsätta läsa den.
  Det är väl kul med folk som lyckas, unna sig det man är värd,man lever ju bara en gång…ell kanske inte 😉
  Ha en fin helg ! Kram Mia/Pinkladycookbook

 5. Wow, ord och inga visor… Uppskattar ditt raka och tydliga språk! Tack för en trevlig och inspirerande blogg. Du ger mig många tips och idéer och framförallt inspirerar du.
  Helen här också

 6. Bra sagt!!! Kan läsa en jävla massa skit och stygga ord på vissa bloggar och jag märker att det är fasiken avundsjuka som ligger bakom detta,folk som reser mycket,köper märkes kläder jaa det där lilla extra som förgyller dagen.Men är det så jobbigt att läsa så låt bli!!!, men jag tror att dom önska få vara dig så levnads kladd människa som du verkar vara som öppnar upp sitt hem för oss för tips,inspiration,god mat.Jag vill bara säga Tack för en fin blogg!!! och ha en jätte bra helg<3
  Hälsningar Anna-karin

 7. Kära Helen, jag läser! Och det är så spännande mitt i allt jobb att kika in och se vad du har för dig och jag ser fram emot när du kommer och hälsar på i maj, för du kommer väl till den stoora mässan i Visby, bor på ”mitt” lilla hotell och äter våra tapas? Jag förväntar mig att vi ska skåla i ett glas sprudlande Cava och att du tar med dem utlovade oliverna ;-)!
  Ha en superskön helg!
  / Nina

 8. Hej bästa Helene,
  Så sant som det är skrivet..ser alltid fram emot nästa inlägg 🙂
  Jag läser din blogg å blir inspirerad av alla tips å fina saker..
  Tyvärr är det alltid folk som retar sig på det mesta..
  Lätt att säga eller skriva..men låt inte de avundsjuka ta din energi
  Kram Ewa

 9. Varför kan man inte bara glädjas åt andra människor?! Och varför läser man en blogg som man uppenbarligen stör sig på? Jag fattar det inte… Ni kanske skulle ta och starta en egen blogg istället för att hålla på att kritisera andra. DET hade varit spännande läsning.
  Jag gillar din blogg Helen och tycker du verkar ha ett härligt liv med ett stort och rikt innehåll. Du inspirerar – fortsätt gärna med det.
  Förresten, den vita blusen från Lindex är superfin och riktigt vårig.
  Önskar dig en skön lördagskväll.
  Kram Linda

 10. Bra skrivet :)!! Detta dilemma människor stör sig kan inte unna utan måste snoka å sen babbla vid sidan !! Om man störs varför LÄSER MAN ??!! Ja fattar det inte !! Du ger mig massor av bra tips en ”good feeling” när jag läser din blogg den är inspirerande intressant fortsätt sluta inte :)!!!
  Du har gett mig många bra tips på kläder inredning m m Tck !! Ni andra stjälpande energitjyvarna sluta !!!

  Många kramar till dig Helen /Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »