0 0
Read Time:3 Minute, 14 Second
HELLO SUNNY SUNDAY
Vad glad man blir när man vaknar upp till en klarblå himmel och strålande solsken!
HALLÅ DÄR UTE KÄRA LÄSARE!

Hoppas ni haft en fin helg tillsammans med era nära och kära, det har jag haft, var väldigt länge sen som jag känt mig så väl omhändertagen som jag blivit denna helg, det är så härligt att man har människor runt omkring sig som bryr sig om en.
Men vad har jag då gjort i helgen?
FREDAG

Hade en riktig myspys fredag med fina M, men den gick definitivt inte i GI´s tecken, av olika anledningar så tröst åt vi 😉

Här en fantastisk pizza med serranoskinka och ruccola
Yummiee!!
Som dessert blev det….
… inte heller GI 

Till detta myste vi med en ny film som kommit som ni bara måste se, den var så himla bra, både fin, eftertänksam, sorgsen och lite hemsk, den är dessutom baserad på en sann historia
LAWLESS

Handlar om tre bröder i Usa som smugglar sprit innan det blir lagligt, dessa bröder anses i hela trakten som oövervinnerliga men dom har inget lätt liv för alla vill komma åt dom….
Se den!!
CALVIN KLEIN

Helt oväntat fick jag även en fin fredagspresent
En superskön bh från Calvin Klein
Vad vore livet utan vänner ….
LÖRDAG

I går hann jag ju in och rapportera lite grann, var ju som sagt på språng hela dagen i stort sett och mina planer ändrades var efter dagen gick, men bara till det bättre ,-)
Inte så långt ifrån där jag bor finns en butik som heter MIXIT, en butik blandat med kläder och inredning, dom har dessutom många fina härliga klädmärken i butiken, på en av mina promenader i går så slank jag in bara för att ”titta”, det gick inte så bra…. eller så var det de det gjorde 😉
ESTER ELENORA

Super härlig tröja med dödskalle i ”guldstenar”
(halsbandet kommer från samma butik men jag vet inte vilket märke)
PLEASE

Blev även ett par av vårens härliga PLEASE JEANS

Sen blev det ännu mer PW med fina M, en lååång promenad till ett köpcentrum, men där var jag så duktig, ingen shopping alls, förutom att vi bestämde oss för att vara lite onyttiga och fikade på en semla 😉
3 RÄTTERS MIDDAG

Blev så himla glad under eftermiddagen igår, fick ett sms där en ”gammal” vän ville bjuda mig på middag, och vad passade väl bättre just nu?
PANE VINO

En Italiensk restaurang på söder….
En riktigt ”vill ha” bukett
Började med champange i baren medans vi väntade på bordet
Förrätten bestod av en charkbricka med olika Italienska skinkor
Till varmrätt blev det restaurangens bästa bästa pasta
Och till de serverades ett fantastiskt rött Italienskt vin
To die for!!

Kvällens sista…

Chokladtårta ala kaloribomb

Sen sussade man skönt hela natten 😉
Och när man vaknade var det Söndag (igen)
I dag har det mest varit att packa klart, förbereda möten och fixat lite inför Båtmässan som börjar idag, så nu bär det av ut på böljorna det blå i några dagar, hoppas bara att det blir lugnt ute på havet, jag är ju himla åksjuk 🙁
FEST FEST FEST

Men innan det är dags att gå ombord på Cinderella så ska jag iväg på fest, det är inte alla söndagar man går på fest, men det ska jag göra idag, har en väninna som fyller 40 år och hon vet inte om att hon ska ha fest idag…. kul va? Det är hennes man som ordnat den åt henne, hoppas bara inte att hon hinner läsa det här innan festen börjar 😉
Presentad och klar
Och så här ser dagens ut

Kavaj MQ och topp Michael Kors

Jag ska göra så gott jag kan för att smyga in hit och uppdatera mig under dom närmsta dagarna, men man vet ju inte riktigt hur kontakten är där ute på havet, men om ni inte ”hör” nåt ifrån mig så vet ni vad det beror på…
Önskar er en fantastisk söndag!
Kram på Er!Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “HELA HELGEN

  1. Härliga Pics ifrån Din varierande helg 🙂
    Ha en kul fest på sjön och ha såå roligt man bara kan. Kram Mia/
    pinkladycookbook

  2. Tack för att du kom och för den underbara presenten. Du är som alltid en snäll, omtänksam och generös vän som jag är så glad att jag har. 🙂
    Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »