0 0
Read Time:48 Second
THAILAND HERE I COME
Flygstol är bokad på THAI AIR

Så om några veckor bär det av, något som känns behövligt i dessa hjärtskärande tider, två hela härliga veckor kommer jag att få njuta av sol, hav och strand
Bara jag och fina Anica <3
(Tack fina Anica för att du gör det här för mig, vi kommer att få det helt fantastiskt)
Förutom denna härliga resa åker jag till Sälen med mina fina skatter i helgen och myser, lite kontrast mot Thailand men lika härligt de med!
Nåt mer kul att berätta när jag ändå är på G??

Jo, jag har en del små roliga saker inplanerad under nästa vecka, det kommer jag berätta mer om då naturligtvis, men en sak kan jag berätta, och som jag tycker, om ni har möjlighet, att även ni kan gå och se om det är så att ni tycker om Magnus Uggla, för det gör nämligen jag 😉
Magnus Ugglas krogshow på Börsen

See U

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “VARNING FÖR AVUNDSJUKA

  1. Vad roligt att du hittat en resa. Hoppas vi får se många bilder. I går hade vi fantastiskt väder här i Blekinge men idag är det februari grått igen. Hoppas på mer sol snart. Ha det bra/ louise

  2. Sköönt med semester. Ett supertips som du ska börja äta nu för att vara frisk är – Probimage. Finns på apoteket, det är en tablett som förbereder magen på en annan bakteriekultur och höjer immunförsvaret. Jag äter den jämt. Fick tips från vår företagshälsa innan vi for till Indien förra året. Mår maggen bra är allt bra 🙂 Kram T

  3. Åh vad härligt med sol och värme! Det är precis vad man behöver nu i väntan på våren. Tittar man ut genom fönstret känns det långt dit, även om lökarna börjat titta upp så smått i rabatterna ute i trädgården (bor i Skåne).
    Och ja, jag är avis men glad för din skull! Njut!
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »