0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second
GO´KVÄLL
Oj vad sent det blev innan jag tittade in i dag, har haft fullt upp hela dagen sen ikväll har jag varit till frissan och fixat håret så det är fräscht innan jag åker, varit på behandlingar och tillbringat några timmar i tvättstugan.
På med lite färg
Å så blev resultatet
NY BEHANDLING

Efter att jag friserat klart så åkte jag och fick några behandlingar som jag blivit erbjuden att göra, dels en behandling som tar bort fett utan operation och den gjorde dom på magen, utförs med ultraljud, innebär att fettcellerna förstör genom ultraljudet, helt riskfritt! Så om några veckor är förmodligen allt fett på magen borta 😉 sen fick jag en antirynkbehandling i ansiktet, som skulle släta ut… så även där borde jag ju se ut som en baby stjärt om några veckor 😉 Ska bli spännande och se om det blir nåt resultat!
TVÄTTSTUGAN

Under senare delen av kvällen har jag varit förpassad till tvättstugan, och jag måste erkänna att det inte är min favorit sysselsättning, okej när det bara är ”vardags” tvätt, men nu var det all tvätt från Sälen, förutom alla kläder så var det massor av handdukar och sängkläder, usch och fy, och inte blev det bättre av att det nya torkskåpet var ur funktion, så jag nu har tvätt hela lägenheten!!
Men mellan alla tvättmaskiner som körts så har jag börjat titta egenom mina sommarkläder och tittat till bikinisarna, har jag tur så kanske jag måste uppdatera min sommar garderob 😉
RELAX

Nu tänker jag sätta mig ner, sent om sider, och äta lite Sushi och titta i min nya tidning innan det är dags att krypa till kojs, vilket jag alldeles strax ska göra för jag är så himla trött!
Har ni haft en bra måndag?
I morgon väntar nya spännande kundbesök och efter jobbet nagelfix, allt måste vara klart innan jag åker 😉

Puss & Godnatt
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “MÅNDAGS FIX

  1. Så fin du blev i håret! Fast det är du är alltid. Ska bli spännande att följa upp dina behandlingar och se hur resultatet blir.
    Önskar dig en härlig tisdag.
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »