0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second
THAILAND!!

Landet där allt försvinner!!
NY VECKA – NYA UTMANINGAR

Ja det är väl så det brukar vara när måndagen kommer och man har en hel arbetsvecka framför sig. Men här, i Thailand, finns ingen ny vecka och inga nya utmaningar. Här är man verkligen bortom tid och rum. Jag har ingen koll på vilken vecka det är, inte vilken dag det är, inte hur mycket klockan är… jag har tappat all kontroll. Och vet ni hur skönt det är? När jag är hemma är jag som en duracellkanin, sitter aldrig still, har alltid 1000 saker att göra, helst ska jag göra dom samtidigt också, och det jag ska göra imorgon skulle jag helst ha gjort igår. Men är det någongång jag verkligen kan släppa allt och bara vara så är det när jag åker bort på semester, framför allt solsemester, där jag kan ligga i min solstol, läsa en god bok och bara filosofera.
En ny vecka har börjat, det är min sista vecka här nere i paradiset, men jag kommer att njuta varje minut, precis som jag gjorde förra veckan, jag kommer att njuta ända fram tills att jag sätter mina fötter på svensk mark igen!
THAILAND – MITT PARADIS

BUDDHAS DAG

Det sägs ju att när man får en aha-upplevelse så har man mött Buddha

Idag hedrar dom i alla fall Buddha här i Thailand, vilket innebär att det är helgdag och mycket är stängt. Så ikväll kommer vi att äta här hemma i vår Casa och innan middagen har det bjudits över några vänner på ”drinks”… och då krävs lite förberedelser…
SPRING ROLLS

Har hört ryktas om att kocken som dom har här på vår Casa skall göra ”världens godaste springrolls”… jag fick vara med när hon gjorde dom… som snacks till drinkarna ikväll skulle det bjudas på springrolls och friterade räkor

Innehållet i springrollsen… grönsaker och lite fläskkött
Så här tillverkas äkta Thailändska springrolls

Här friteras vårrullar för fullt…
Kan inte göra något annat än att hålla med Anika! Det måste vara världens godaste vårrullar!!
Här friteras räkorna
Också helt amazing

Och det är den här lilla gulliga tjejen som lagar allt detta gott!
Dom kära gästerna anländer och ”minglet” kan börja, alla tycker naturligtvis att allt smakar väldigt gott 😉
Här är fina ”fotograf” Frida som hjälpt mig med många av bilderna här nere, tyvärr så lämnar Frida och Tova oss för några dagar i Bangkok innan dom ska åka tillbaka till Sverige, men som tur är kommer vi att ses där hemma 😉
Me, Myself and I var naturligtvis också med denna kväll….
( i min vår/sommar klänning från Valerie, Tullhuset)
Åsså min fotokompis Tova naturligtvis 😉
Bästa värdinnan!

Anika själv, njuter, fixar och har det bra, utan henne skulle vi varken ha frukost, lunch, fruktstund eller middagar, hon styr dom fina kockarna med sin högra hand 😉
När det är dags för mingel gästerna att gå hem är det även dags för oss att gå in för att inta kvällens middag samtidigt som månen öppnar sig på himlen…
fantastiskt vackert!!
Ikväll bestod middagen av en utsökt soppa, var alldeles lagomt efter dom goda snacksen till drinkarna
Soppskålarna på plats och det är dags att börja njuta av middagen
Och som alla andra kvällar här i Mäjpan så går dom mot sitt slut 
Och ikväll när jag gick hem till ”mitt” lilla hus lyste månen så vacker ner över havet!
Kan ni förstå att jag inte längtar hem??
Ha de så bra ni kan ha det där hemma, 
jag kan åtminstone inte ha det bättre 😉
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “BORTOM ALL RUM OCH TID

  1. Vad härligt ni har det! Här hemma som världen varit helt mjölkvit idag… Maten ser fantastiskt god ut, så enkel men vällagad. Ni verkar bo toppen, gissar det är ett mer privat resortområde än ett hetsigt all-inclusive turistområde 😉 Kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »