0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second
JAG RESER..

Alltså finns jag!?
Eller?
Har ni någongång funderat på att man kan göra resor på olika sätt?

Man kan resa bort, som jag har gjort nu, för att umgås med vänner, få sol och bad, ha semester och få slappna av och hämta nya krafter.
Men kan göra en resa inom sig själv, för att hitta sig själv och fundera på livet.
 Att resa i tanken kan vara en upplevelse i sig, hänge sig till drömmar och fantasier.
Jag kan undra vad det är som gör att vi gör våra resor?
Den här resan som jag har gjort har jag gjort av flera anledningar, man kan nog säga att det är en resa både för upplevelsen som sådan, att vara här och få uppleva det jag gör just nu, med vänner och nyfunna vänner, men även för att göra en resa inom mig själv, fundera på vart jag står i livet idag, vart jag vill att livet ska ta mig, eller rättare sagt, vart jag vill ta livet!
Alla dessa frågor handlar verkligen om att göra en resa, inom sig själv!
Hittade den här texten om att göra en inre resa och den är verkligen tänkvärd…..
Den inre resan är många saker.
Det är en resa med äventyr och upptäckter, en resa av mognad och fullständighet, en resa av sanning och äkthet, en resa av kärlek, hängivenhet och passion.
Det är en resa av förverkligande, en resa av insikt och lärande, en resa med uppfyllandet av livet och mänsklig potential, en resa med befrielse från lidande och begränsning och en resa av inre frihet.
Men alla dessa speglar en sak, och bara en sak.
För resan i huvudsak är en resa hem, till vår ursprungliga sanning och källa.
Att vara hemma är att vara hel, nöjd och i fred med sig själv.”

Så idag kära vänner, ska jag göra ytterligare en resa, alldeles för mig själv, jag kommer att i tidig timma kliva upp för att bli körd till en båt, som kommer att ta mig ut till en ö, en ö som sägs vara en av Thailands vackraste, där skall jag tillbringa dagen, alldeles för mig själv, i en solstol, och bara fundera och ha det bra… vart jag tog vägen kommer ni att få se imorgon 😉
Sköt om Er!
KRAMIZ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ATT GÖRA EN RESA

  1. <3
    Just precis vad jag önskat jag skulle haft kraft till..
    Att läsa din blogg Helene..ger mig många stunder av eftertänksamhet..
    Lycka till med dina val kära Du
    Kram Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »