0 0
Read Time:2 Minute, 44 Second
FRÅN + 35* TILL 0* PÅ 660 MINUTER

Sista dagen vid poolen!
HALLÅ HÄR HEMMA!

Då hade man svensk mark under fötterna igen, inte så att jag jublar direkt, känner att jag inte riktigt är skapt för det här klimatet, trivs väldigt bra i värmen 😉
Men visst är det fantastiskt, att man på bara 11 timmar kan färdas så långt, så långt bortom ”tid och rum”, sen vänder man och åker tillbaka 11 timmar och så helt plötsligt är man tillbaka i vardagen igen.
Innan jag tog avsked av Thailand den här gången så hade jag lite egen tid och tog hand om mig själv…
FOTVÅRD

Startade morgonen med en pedikyr, här i ett varmt och skönt fotbad
Filar, klipper och gör fint…
Och till sist lite färg på ”fotarna”
I Bangkok igår var det väldigt varmt, men kom med jämna mellanrum både åska och regn, men det gjorde inte så mycket, jag var inställd på att åka hem och sen hade ju jag min egen lilla fix dag.
MASSAGE
Oljemassage är bland det bäst jag vet, och dom ska ta i så hårt att det nästan gör ont 😉
Här fick jag njuta av en lång härlig massage innan jag skulle upp på rummet och packa ihop.
Hemresan gick bra, sov ganska okej på planet ändå, brukar ha lite svårt för de, men man blir lite sliten av omställningarna.
MÅNDAGS LUNCH

Fick trevligt och efterlängtat besök på lunchen <3

Å det blev naturligtvis Sushi 😉
(brickorna under kommer från House Doctor)
ORCHIDEER

Vi hade ju en chaufför, Mr Martin,  som körde oss hela tiden där nere, sen igår när han körde mig till flygplatsen kom han med ett stort paket till mig…
Med dom här fantastiska ordhideerna
(jag visste inte att det fanns gula…)
MORE FLOWERS

När jag var på semestern passade jag på att beställa hem lite smått och gott från nätet, paket som jag hämtat idag, men väntar fortfarande på några, bland annat ett paket från Tintin Style med en superfin klänning, även en klänning från Creative Lounge.. Idag var det lite annat som kom..
DAY

Är glad att det fortfarande finns vita tulpaner att få tag i.
Den nya vasen har fått sitt bo på bordet i vardgsrummet, den kommer från DAY och ni kan beställa den HÄR

Kan användas både som vas och som ljuslykta
Zzzzzzz

Nu är jag så trött så kyrkklockarna nästan stannar! Hur ska jag orka vara uppe ikäll? Brukade nästan sova den här tiden när man var i Thailand. Jag måste försöka hålla mig vaken till kl 21 ikväll åtminstone.
Jag är förpassad till tvättsugan i kväll, det är väl enda sättet att hålla mig vaken ;-), tänkte även ta ett långt härligt bad och tvätta håret, sen blir det soffmys…
Nya tidningar!
DV Mode och nya Residence
Och till det apelsiner! Apelsiner påminner mig om min barndom, då vi alla sportlov åkte upp till Funäsdalen, och vi hade alltid apelsin med oss i fika väskan, och jag kommer ihåg hur härligt goda och söta dom var runt sportlovet, idag köpte jag apelsiner, och dom var precis lika goda och söta, så då fick jag en liten flashback från barndomen, dessutom är det ju sportlovstider 😉
Nej nu måste jag upp och röra på mig, känner hur ögonlocken åker igen på mig.. Bara ner i tvättstugan…
Trevlig måndagkväll!
KramizHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “KONTRASTER

  1. Välkommen hem (till kylan) Helen! Du får trösta dig med att våren snart är här.
    Vissa är det vackert med vita blommor, så fräscht med det vita och gröna. Snödroppar, vintergäck och krokus har tittat upp i rabatterna här nere i Skåne och ljuset har börjat komma så nu känns inte våren långt bort. LÄNGTAR!
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »