0 0
Read Time:4 Minute, 2 Second
ON MY WAY

The last pics..
Första lördagen på denna månad och min sista lördag på semestern

Har ni det bra där hemma? Jag har inget att klaga på, ska vara att det är lite varm emellanåt, men det gör faktiskt ingenting 😉 och att jag saknar mina skatter!!
Ja igår lämnade jag Mäjpan och färden gick hit upp till Bangkok.
Här har vi checkat in på Mandarin Oriental Hotel
 a m a z i n g

Litet fint meddelande på kudden 😉


VM I SHOPPING

I går var det VM i shopping, åkte inte ens till hotellet och checkade in utan åkte direkt till vårt första shoppingmål, anlände först kl 19 igår kväll till hotellet, helt slut! Skulle ha varit på nattmarknaden igår kväll, men vi var så trötta, det blev en middag på hotellet och sen godnatt.
Middagen åt vi nere på hotellets Veranda som ligger precis nere vid floden
Hotellets fina flodbåtar som kör oss om vi vill åka någonstans..
En kvällslektyr sen var det natti!
SHOPPINGEN FORTSÄTTER

Idag var det upp ”tidigt” för att hinna med att äta av hotellets helt gudomliga frukost buffé innan det var dags för några timmars shopping, efter shoppingen landande vi skönt i en varsin solstol vid poolen..
På väg ut på dagens shoppingrunda
Shorts köpta här nere och topp från Lindex

Å VAD HITTAR VI I MIN SHOPPINGBAG??

Skor?
Kanske… några stycken 😉
Min skosamling som jag hittade på Siam Paragon

Leoloafers…Me like!
High heels….
Tuffa sommar sandaler
Gillar verkligen klacken 😉
Nåt mer?

Ja!
 En helt underbar skjorta till sommarens slitna jeans
I den här shoppingbagen kan man också stoppa ner näsan och hitta lite smått och gott, en påse gott & blandat… byxor, toppar, skjortor o klänningar.. 
Och här en hel rad med mysiga sommarbyxor som jag fått uppsydda här nere 😉
Åååå vad jag vill ha sommar när jag kommer hem
SKÖNHET

Shu uemura.. den bästa ögonfransböjaren ever!! Finns tyvärr inte att köpa i Sverige så jag brukar passa på när jag är ute reser. Sisley´s underbara ögonmask och CLARINS kroppsolja, ett måste nu när man är i solen och blir helt uttorkad i huden.
G U C C I

Min fina Gucci väska har fått en kompis…

 En liten matchande plånbok <3

Efter dom här dagarna är jag trött både i benen och fötterna så imorgon bitti har jag bokat en välbehövlig pedikyr… so nice!!

VAL I BANGKOK

I kväll kommer det inte att serveras någon alkohol här på restaurangerna i Bangkok från kl 18 fram till midnatt imorgon, detta på grund av att det är val här i morgon, och det är så mycket mutor här i Bangkok när det är val, och dom menar då att alkoholpåverkade personer är mer mutbara, så ikväll får det bli vatten till maten.

Men självklart fick man dricka fram till kl 18, så då var vi så smarta och tog roomservice när vi gjorde oss iordning…
Lite champagne 😉
THE CHINA HOUSE

En av Bangkoks bästa china restauranger ligger här på hotellet, och i kväll har vi bokat bord där för att njuta av kvällens middag med vatten 😉
Färdig för middag
(klänning Ralf Lauren)
Av nån underlig anledning var det inte fullsatt på restaurangen ikväll.. vi fick ett härligt rum för oss själva
Det röda rummet
Kvällens fina Anika
Fantastiska blomster på bordet
Kvällens förrätt

En friterad strut med massor av gott i 😉
Varmrätt
Oven roasted ”peking” duck
Serveras som två rätter, först kommer skinnet in, som äts i något slag av pitabröd, en sås samt gurka och vårlök, rullas och avnjutes… låter lite märkligt kan tyckas, men smakade mycket gott 😉
Därefter görs själva köttet i ordning, wokas i soya och serveras.
En traditionell rätt här nere.
A GIFT

Avslutade middagen med en utsökt dessert nere på Verandan vid floden
En av mina favoriter!
Chokladfondant <3
Å en liten present!
Undrar vad som gömmer sig där i, ser att det kommer från Tory Burch 😉
En sista kvällens här på hotellet
SÖNDAG OCH HEMFÄRD

Efter två härliga veckor här nere med fina Anika är det alltså dags för mig att resa hem imorgon, Anika själv stannar några veckor till. Men jag får en hel dag till med sol och bad och en härlig middag på en Italiensk restaurang innan det är dags att åka mot flygplatsen, flyger inte hem förrän Thailändsk tid tidig måndag morgon, men landar i Sverige tidig måndagmorgon, så pass tidigt så jag bara kan åka hem med väskorna och sedan åka iväg på några bokade kundbesök… Kommer att vara helt död på måndagkväll 😉
Så nu ska jag bara börja fundera på hur jag ska få med mig allting hem! Jag är ingen mästare på att packa..
Måste nog försöka få lite ordning i den här röran… haha…
Nej kära rara läsare, det är dags för mig att slå igen bloggen för ikväll, klockan är över ett på natten här och jag ska ju som sagt upp tidigt imorgon…
Fortsätt att njut av Er lördagkväll!
Många kramar från mig

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »