SÖNDAGS FEELING & MÅNDAGS ÅNGEST

0 0
Read Time:4 Minute, 14 Second
GOKVÄLL FINA SÖNDAG

Tittar in lite sent idag, men helgens dagar har bara sprungit iväg men jag har haft några fantastiska dygn med min älskade skatt och andra kära <3
Men nu har han satt sig på tåget och vänt tillbaka hem till Västerås, och här sitter jag, alldeles för mig själv och hoppas att dom närmaste två veckorna går väldigt fort!!
Gårdagen började med en löprunda innan frukost för att vi skulle hinna med allt under dagen, vi skulle ju bland annat ner på den stora staden och shoppa lite till Filip, oh my god vilka snygga kläder han köpte, men allt klär en skönhet sägs det ju 😉 å så lång och smal som han är så passar ju allt bra!! Spanade även lite mattor med det förblir ett mysterium…. ska iväg en sväng imorgon o kolla en annan mattbutik.
NYTT TVÄTTMEDEL

Tvättmedel för träningskläder!

Har ni upptäckt detta tvättmedel?
 Det har inte jag gjort, inte förränn igår, ett tvättmedel anpassat för träningskläder, jag tycker det är svårt att få bort den här speciella doften som blir just i träningskläder, men det här tvättmedlet skall tydligen ta bort denna speciella doft, återstår att se, men funkar det vore det ju toppen!
Återkommer om resultatet 😉
SATS

Ett andra träningspass blev det på eftermiddagen på SATS

Hade Filip som min PT, och ärligt, det skulle jag alltid kunna ha, han hittade på dom mest roliga men jobbiga övningar man kan göra.. super kul!
Tack bästa Filip!!
Efter gympasset var det inköp på Östemalmshallen som gällde inför kvällens Melodifestival middag.
Oxfilé, grönsaker, hjortron, jordgubbar…. Mumsis!!
REDO FÖR MELLO MIDDAG

En dusch o lite fix så var man klar för mello middag <3
Tröja från by MALENE BIRGER kan ni köpa HÄR på Isa Couture
linne Rosemunde, svarta jeans MosMosh

Halsbandet kommer från Mist på NK Trend

Armand från hultqvist copenhagen (Tullhuset)

Snart dags att ge sig av…
Även Filip redo för kvällens middag…
MELODIFESTIVALEN

Jag har absolut inte hängt med bland alla deltävlingarna som har gått under dom sista veckorna, men bland låtarna som var med igår tycker jag definitivt att rätt låt vann!!

Är himla glad att inte den här mannen gick vidare!!
Medan vi hade tv:n på och i bakgrunden lyssnade på Melodifestivalen förbereddes kvällens middag för fullt, 3- rätters stod det på menyn…
Oxfilé som är på väg att marineras
Och under tiden köttet drog i sig lite av den goda marinaden passade jag på att ta ett glas rött och titta i Sofis Mode 😉
Sen var det dags för köttet att läggas på grillen…
Det är ju så härligt att man kan grilla året om
När köttet låg och gottade sig passade vi på att smaska i oss förrätten..
Avocado m skagenröra samt ett fingräddat grännaknäcke
Till oxfilén serverades goda såser, sallad, bröd och bakad potatis…
Mumsfillibabba!!
Till efterrätt så var det vaniljglass med varma hjortron och jordgubbar, vad jag gjorde när efterätten serverades vet jag inte, men kameran glömde jag totalt bort, hann bara med ett snabbt pics på jordgubbarna..
Å dom var riktigt goda trots att det inte är någon jordgubbssäsong
Muskler och nya kläder 😉

Istället för melodifestivalen leker Filip med datorn, spänner sina muskler och visar sina nyinköpta kläder för dagen 😉 Hans inköp för dagen blev några byxor, träningsbyxor, t-shirt, jacka och en tröja (som han har på bilden), det mesta inköpt på MQ.

SÖNDAG…

Så vaknar man alltså upp till veckans sista dag, söndag, och ute är det ca -6* och strålande solsken, ligger i sängen och drar mig lite och känner verkligen den här sköna söndags feelingen 😉 kliver upp och tar en härlig PW i det fantastiska vädret innan det är dags för frukost, och en jätte härlig sådan, men även där så glömde jag tyvärr bort kameran 🙁
Men dagen startade mycket bra ;-), när allt söndagsförmiddags mys var slut var det dags att köra ner Filip på stan, där han skulle möta upp en kompis för att gå på Jensens Bofhus och käka lite lunch (tidig middag), själv åkte jag hem och började rensa i garderoberna… måste ju få plats med våren 😉
Än så länge två stora sopsäckar, men är inte klar, fortsättning följer imorgon…
Hämtade sedan Filip och hans kompis, körde dom till tåget och åkte själv och köpte mig en sallad…
Slänger mig i soffan med denna goda sallad, tända ljus och en stor saknad i mitt hjärta <3
Och nu sitter jag här, Så ska det låta har börjat på tv:n och kanske att jag känner lite måndags ångest, har inte riktigt bestämt mig ;-), har dock en bra måndag att se fram emot, tidigt imorgon bitti har jag ett spännande möte som kan leda till en riktigt bra affär 😉 har äntligen tagit tag i att ringa naprapaten för min rygg och fick en tid redan imorgon, ett träningspass på SATS är inplanerat, ska hämta en jacka som jag lagt undan och sen då ytterligare ett försök för att få tag i en matta 😉 så det känns som en ganska bra måndag i alla fall….
Och självklart ses vi imorgon igen!!
Söndags kramar till er alla!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “SÖNDAGS FEELING & MÅNDAGS ÅNGEST

  1. Vilka fina bilder på dig! Solbränd och fräsch! Jag gillar tröjan från Malene Bigrer, den är supersnygg!
    Önskar dig en fin måndag!
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »