0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second
I MORSE VAR DET DAGS IGEN!

FUNCTIONAL TRAINING
(Annika sjöös dvd)
SENA MÅNDAGKVÄLL!

Nu blev det en repris från igår igen, att jag kommer in till Er alldeles för sent, men jag har precis kommit hem, har inte ens varit hem efter jobbet.
I morse ringde kl 06.30, jag studsade upp, satte på mig träningskläderna och körde ett pass med dvd FUNCTIONAL TRAINING, en perfekt start på dagen, älskar att träna på morgonen! Efter det en frukost på ett kokt ägg och en favvo smoothies sen var det dags för dagens viktigaste kundbesök!
Kan tyvärr inte avslöja vem kunden är, men jag fick affären!! Hur glad är jag inte på en skalla mellan 1 – 10 😉
Fick ju även mitt efterlängtade besök hos naprapaten i dag, blir dock besök var 3:e dag en tid framöver, men han tror att mitt ettåriga lidande går att bota, så skönt, så jag kan leva som en normal människa igen.
EN LITEN DAGENS KANSKE…

Här i huvudstaden var det rent ut sagt skit kallt i morse, brrr… så det var bara att sätta på sig dom varma kläderna, jag som nästan lagt dom lite längre in i garderoben
Väst Hollies, Tröja Hunkydory och linne Rosemunde

Varmt och skönt!
Å till det boots från Munderingskompaniet
 STORY

Har ni besökt STORY här i huvudstaden någongång? Det är ett hotell som ligger på Riddargatan, utöver hotell delen har dom även en restaurang och bar del, på vardagarna fram till kl 14 serverar dom super goda sallader, brukar passa på att ta en lunch där när jag har möten inne i stadskärnan på dagarna, och idag var det en sån dag..
Kyckling & Avocado sallad

NORDISKA HEM

Förutom ett besök på Nordiska Hem efter jobbet så blev det ett styrketräningspass på SATS, är så skönt att vara igång m träningen, imorgon kväll är tanken att det blir en löprunda med mysigt sällskap <3
Efter träningen insåg jag att det var dags att uppdatera träningsklädsgarderoben lite grann, ååå, hittade så mycket fint, visar det för Er imorgon 😉
Även ett inlägg från Nordiska Hem kommer imorgon med allt fint dom fått hem och vad som hamnade i min shoppingpåse, men en sak måste jag få visa redan nu… bara älskar den!!
En ljusrosa SWE 48/7 jacka
(har den från förra året i beige och svart)
Sen var det dags att åka ner på stan och hämta lilla m….. som är på besök, tanken var att vi skulle åka hem och laga lite mat, men klockan sprang ifrån oss så det blev ett besök på en av min favorit restauranger..
KÖTTBAREN
En saftig köttbit med sallad och beasås… Nice!!
Sen var det äntligen dags att åka hem, var förbi postens utlämningsställe och hämtade ett paket som kommit och där kom vi på att det vore mysigt med lite godis… (ska inte äta nu när jag kommit igång m träningen!!), några trisslotter… och en film!
Så här hemma blir det alldeles strax filmmys..
CHASING MARERICKS
Den sanna historien om Jay Moriarty och hans kamp mot världens största vågor!
Önskar er en fin måndagkväll av det som är kvar av den….
HEJ SVEJS!Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “06.30 PIP

 1. Åh, så mycket snygga kläder du har!! Var köper du dina rosemundelinnen? Du borde ha ”bloppis” när du rensar din garderob 😉 Allt är ju snyggt 🙂
  Hälsn Annelie

 2. Tack Annelie 😉

  Linnena har jag köpt på Tullhuset men du kan även köpa dom på nätet…

  Ja, jag får kolla om jag kan göra en liten bloppis 😉

  Trevlig kväll!

  Kram Helen

 3. Så kul att affären gick i lås! Grattis! Alltid spännande med nya kunder.
  Åhhh så snygg jacka!!! Håller med Annelie angående dina kläder och bloppis.
  Önskar dig en härlig dag.
  Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »