0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second
PATCHWORK

I går hittade jag den, mattan som jag letat efter så länge, inte alls i den färgskala jag ifrån början tänkt mig, men jag brukar få höra att jag är lite rädd för färg, vilket är helt rätt, både när det gäller mig själv och inredning… men nu har jag tagit modet till mig och slagit till ordentligt när det gäller färg….
Hoppsan 😉
Här är den i alla fall, min nya Patchwork matta i färg

Detta hände bara av en slump 😉
I går gick jag en liten promenad i mitt område där jag bor, och har sen en tid tillbaka sett att det öppnat en ny inredningsbutik som heter STIL, har naturligtvis tänkt att besöka den, men har fallit ur mitt minne, tills igår, när jag stod precis utanför den… 
STIL
OJ!

Här sitter jag och skriver om min nya matta i ren iver och glömmer och säga HEJ KÄRA BLOGGISAR, har ni det bra? Det är torsdag och helgen närmar sig, jag har så mycket kul på gång i helgen och även ikväll så jag sitter nästan och studsar på stolen ;-)….
Vad har ni för planer inför kommande helg?
Så nu fortsätter jag i min iver och berättar om min matta…

I butiken möter jag Cilla, en jätte härlig tjej med hjärtat på rätt ställe, så trevlig och serviceminded, och det första jag såg i butiken var en ”hög” med mattor, och mitt hjärta började slå snabbare och snabbare, jag tänkte, kanske kanske det ligger en matta till mig i den högen..
Och det gjorde de 🙂
Måste bara få visa lite härliga bilder från butiken, för er som bor i huvudstaden eller har vägarna förbi Råsundavägen 113, titta in och låt er inspireras.
Den här butiken får ni inte missa!
Visst är det inspirerande, det bästa av allt är att Stil även har homestyling, så när jag bestämde mig för att jag skulle vilja titta på två av mattorna erbjöd dom sig att komma hem till mig en timme senare, ta med sig mattorna och prova dom för att se hur dom skulle passa, sagt och gjort, en timme senare fanns dom på plats
Cilla & Micke jobbar för fullt med att få mattan på plats, själv stod jag bara och tittade på medan dom bar bort bord, puff mm. Det är service 🙂
Och en av dessa mattor passade alldeles utmärkt om ni frågar mig, en liten färgchock för både mig och mitt vardagsrum, och när mörkret föll för kvällen såg det ut så här i mitt nya ”vardagsrum”
Cosy
MERA FÄRG

När jag ändå var inne på det här med färg så tog jag mod till mig att även sätta färg på blommorna, vad passar väl bättre än lite rosa tulpaner till mattan i vardagsrummet
Rosa tulpaner i vasen från DAY

Även köket fick en härlig vårbukett där jag blandade vita och rosa tulpaner
COUPLE
Ett fint ”couple” som jag hittade på Blackballoon
Även den här ljuslyktan från DAY hittar ni på Blackballoon
Istället för en dagens blev det lite inredning, hoppas det är ok? 
Ikväll ska jag på nya Brillo och äta middag sen ska jag iväg och se RAIN MAN med Robert Gustavsson och Jonas Karlsson….

Nu återstår dagens stora fråga… kläder?? 😉

Ha en riktigt fin torsdagkväll!

KRAMAR


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “VÅGA FÄRG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »