0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
LEOPARD fick det bli som dagens….
Topp Michael Kors
Svarta byxor H&M
Halsband .U. it´s you
TORSDAG OCH SNART SLUT PÅ VECKAN

Godmorgon raringar!

Vilken härlig dag det här kommer att bli, i eftermiddag blir det ett efterlängtat besök hos frissan, min lilla skatt kommer så vi får några extra dagar tillsammans nu när det är påsklov och sen ska vi gå ut och äta…. å så jag längtar!!
Som vanligt är man ju alltid stolt över sina barn, men idag är jag extra stolt över min lilla skatt för igår klarade han sitt moppekort… så nu ska man vara rädd för det också 😉
GRATTIS BÄSTA F!


TRE MÅNADER SENARE…

I går var jag och hälsade på min kära barndomsvän  och tillika bästa väninna som jag känt sen 5 års ålder,och hennes härliga tvillingar, tänk vad tiden går fort, det är nu tre månader sen dom såg dagens ljus, och som dom hade växt!
Dom blev så glada när jag kom och hälsade på, eller som min väninna säger:
 – nu kommer tant Helen!
Små små gryn
Det händer en del på tre månader….
Händer så små
Mamma är bäst!
Molly
Douglas
Så här fick jag kramas och smusas och gosas under några timmar 😉
Rusar vidare denna vackra torsdag för att hinna med allt som skall hinns med….
TAKE CARE
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »