0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
NYA TOFFLOR
Har länge letat… och igår stod dom där på hyllan på NK!!
Me like <3
LILLÖRDAG
Härliga onsdagkväll, startade morgonen efter träningen med ett naprapat besök, ajajaj…..sen arbete i vanlig ordning innan det var dags att åka till min väninna och gosa med tvillingarna, å så stora dom blivit… pics kommer imorgon ;-). Nu har jag tagit plats i soffan efter en skön PW. Hungrig är jag också och har ingenting hemma som jag är sugen på 🙁
Jag firade lillördag även går, hade lite shoppingfeber efter jobbet och åkte ner på stan för att titta på skor och ett par byxor som jag sett tidigare.
Ett av mina fynd var dessa skor …
Så nu får det gärna bli lite torrt och fint ute 😉
MICHAEL KORS

Till våren har jag verkligen fastnat för dom här tunna härligt fladdrade byxorna och för en tid sedan hittade jag ett par från Michael Kors men sen ”glömde” jag bort dom fram till i helgen då jag såg dom i ett reklam sammanhang, så igår gick jag tillbaka till butiken och där hängde ett par kvar, i just min storlek!! Måste innebära att min tur har vänt efter alla punkteringar
 😉
Finns på Michael Kors avdelningen på Åhléns

VAGABOND

Vårens ”måste” sko.. Loafers

Ja så här ”smyg” firade jag lillördag redan igår 😉
Nu ska jag gå och försöka få nåt i magen och hoppas att ni får en fin kväll!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »