0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second
Är det sista jag har här hemma just nu!
OREDA
Jag förstår inte hur man kan stöka ner så snabbt på bara en person! Den här veckan har varit helt hopplös, tycker inte att jag varit hemma speciellt mycket ändå ser det ut som det gör, inte blir det bättre av att städerskan är på semester och blir borta en vecka till…
Så idag måste jag ta tag i allting och bland annat ta några timmar nere i tvättstugan. Mindre roligt en lördag, men vad ska man göra!!
GODMORGON FINA NI!

Vad hittar ni på en dag som denna?
Själv startade jag min dag med en timme på gymmet, idag blev det cykling, har fått order om att träna kondition själv och köra styrka med DFlex och då är det väl lika bra att göra som han säger 😉
Men igår gick jag och var hungrig precis hela dagen, men det kan bero på att jag började min dag SÅ himla tidigt, får se om det blir bättre idag.
Skall som sagt ta reda på oredan här hemma och försöka ta det lite lugnt, är lite trött efter den här veckan, först konferens och mycket träning och på det skolan också.
Nästa vecka blir det också tidiga mornar då jag kommer pendla mellan Västerås och huvudstaden… men i gengäld får jag ju träffa mina skatter.
FORTSÄTTER…

Ja idag infinner det sig ingen vårkänsla i huvudstaden direkt, men jag fortsätter som utlovat att visa Er mina senaste vårinköp, det kanske kan ge lite feelings trots att solen inte tittar fram….
ZARA

Som ni säkert förstått och sett tidigare så har jag fastnat för den svartvita trenden… Tycker den är både klassisk och snygg!

Jag är redo för våren men frågan är om våren är redo för mig 😉
Återkommer lite senare med dagens outfit, för i skrivande stund sitter jag i morgonrocken.. hihi…
Ses senare!
Tjingeling


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »