0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second
ÄLSKAR ATT RESA MEN DÅLIG PÅ ATT PACKA

Vad ska man ha med sig?
Hur varmt blir det?
Är det kallt på kvällarna?
Det spelar ingen roll vart i världen jag reser så vet jag aldrig vad jag ska ha med mig, jag tar alltid med mig för mycket, men har lärt mig att när jag bokar resor att betala för några extra kilon, är så trött på att få betala övervikt 😉
Riktigt så här illa ser dock inte resväskan ut när det är dags för att stänga den, men i stunden som bilden är tagen har jag snabbt plockat fram kläder och lagt fram överallt, tills jag insåg att städerskan skulle komma så jag var tvungen att slänga ner allting i resväskan. Haha… typiskt mig! Men passet är giltigt till augusti i alla fall, det har jag kollat, åksjukeplåstren är framplockade och kläder skall hämtas hos skräddaren, sen är nog jag på banan.
Koll på det mesta….
Reskläderna är framplockade!
Jeans, har inte bestämt vilket par det blir, antingen ett par från Nolita
Bälte Bbelt
Skjorta Hunkydory
Poncho Pernilla Wahlgren

INVIGNING AV GUCCI

Min nya väska och plånbok från Gucci invigs och får följa med på vårtrippen….
Sommarfötterna är klara
MAVALA, BALI 303
Nu måste jag fortsätta planera min resa och min hemkomst, för ett dygn efter sen jag kommit hem bär det av till Gotland på jobb i några dagar, så det innebär att resväska nummer två nästan måste vara packad innan jag åker.
Dags att ta fram pass, pengar, piletten……
Önskar Er en fin kväll!

KRAMHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “JAG OCH MIN PACKNING

  1. Trevlig resa! Det är alltid skönt när det är helgdag och man blir lite extra ledigt. Ursnygg väska och plånbok 🙂
    Jag har börjat följa din blogg ganska nyligen efter ett tips av en kompis. Kul med alla klädtipsen och att du blandar många olika märken och prisklasser. Jag blir lite nyfiken på vad du jobbar med men ibland får man nöja sig med att gissa 😉
    Kram Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »