0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
HAR NI ANVÄNT BODY SERIEN FRÅN VICTORIA´S SECRET?

Alla produkter kan jag vinna via Shopello
Halloj allesammans!
I dag tänkte jag göra någonting helt tvärt om, istället för att jag utlyser en tävling åt Er så är jag själv med i en bloggtävling där man kan vinna dom här fina produkterna.
För Er som inte varit in på Shopello tidigare kan jag berätta att det är en sajt där ni hittar allting till hela familjen och till hemmet.
Det svåraste med dessa tävlingar är ju vad man ska skriva för motivering till varför just JAG ska vinna… men jag tror det får bli nåt i den här stilen….
För att vara en värdig vinnare till denna tävling tycker jag att man ska ha gjort något som man själv är stolt över och som även andra har haft vinning av, och det är precis vad jag har gjort, jag startade min blogg i slutet av augusti förra året med några få läsare, läsare som sen hjälpt mig att sprida den till vänner, vänners vänner och så vidare. Jag har även fått möjligheten att arbeta med några butiker, både webbaserade och som har butiker i handeln, och alla med nöjda resultat. Från att ha gott från att inte ha hållit i en kamera till att  dagligen knäppa kort och delge mina läsare och från ingen läsare till 133500 läsare på denna korta tid tycker jag själv är själ nog till att få vara en värdig vinnare i denna tävling.
Och med allt som jag delger läsarna med vet jag att dom idag i hemmet innehar mycket av det jag tipsat om, vilket även där innebär att man lyckats fånga läsarna.
Nu håller jag tummarna och hoppas på att detta härliga sommarkitt hamnar hos mig 😉
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »