0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
HÄR SKALL TILLVERKAS GLASS
Ice cream maker från KitchenAid
I den här skålen ska det tillverkas glass i stora lass!


~ F R E D A G ~
Tjohoo!! Äntligen fredag, trots att alla dagar har känts som fredagar under sommaren så är det ändå en härlig känsla när den ”riktiga” fredagen kommer. Vad helgen har att erbjuda vet jag ännu inte mer än att den lilla mannen kommer imorgon och att jag måste packa för att flyga iväg tidig måndagmorgon.
Jo förresten, en sak vet jag att vi ska göra och det är att göra glass!
Var ju på middag förra helgen och fick hemmagjord glass som dessert, som var tillverkad i glassmaskinen som hör till KitchenAid, å vad jag njöt och gottade mig, jag är normalt ingen glassfantast med den här var helt gudomlig! Så för er som har en KitchenAid kan jag bara säga, köp en glassmaskin! Jag gjorde lite prisundersökningar och den billigaste glassmaskinen hittar ni HÄR
WORK LAMP

Här ser ni lite vad jag fixade med igår kväll…

Har länge gått och tittat på den här lampan från Design House Stockholm och visste precis vart jag skulle vilja ha den, och nu har jag fått den och den ligger precis där jag ville ha den… bra va 😉

Hittade min hos Designonline
Fredag innebär nya blomster…

Och idag fylldes dagg vasen med liljor
Kvällsläsning

Ikväll kryper jag upp i soffan, äter något gott och nyttigt och tittar i the Letter från By Malene Birger
INSPIRATONSKVÄLL 😉

Önskar er en härlig fredag!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “ICE CREAM MAKER

  1. Åh, älskar den lampan!!! Måste nog köpa den sen när vi har eget hus igen:) Ha en fin lördag!
    KRAM

    (…och du, självklart är det ok att jag är med på din lista. Mycket smickrande! Jag ska själv göra en lista när jag får några minuter över)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »