0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second
ATT VARA HEMMA IGEN

Det är alltid roligt att vara borta men fantastiskt skönt att komma hem igen!
Säger Godmorgon till denna torsdag och ser fram emot att det snart är helg….
Just nu känner jag mig lite vilsen, vet snart inte vart mitt hem är någonstans, först några härliga dagar i Barcelona
Placa de Catalunya
sedan hem ett dygn för att packa om och tvätta och sedan sätta sig på båten och över till Gotland, roligt, trevligt, fantastiskt…. men det är samtidigt ganska slitsamt. Så igår kväll när jag kom hem var jag trött i hela kroppen, men ”pedant” som jag är så måste ju jag packa upp alla väskor och göra iordning allting innan jag kan gå och lägga mig 😉
Mässdagarna har varit roliga och så trevligt att träffa alla kunder, tänkte att ni skulle få se lite pics…
Redo för mässan
Dom översta bilderna är från vår egen monter och där är det väldigt lätt att vara nyttig, men det finns ju andra utställare på mässorna som bidrar till att det är svårt att låta bli att vara onyttig 😉
Efter mässans långa dag väntar alltid en trevlig mässmiddag som den här gången gick av stapeln på Hamnplan 5
Så direkt efter mässan gäller det att snabbt plocka ihop för att hinna hem till hotellet och göra sig iordning innan det är dags…
Det här fick bli outfiten för kvällen..
Klänning 2nd Day Tullhusets webbshop
Superskön klänning!
Men nu är det vardag igen och idag är det dags att återvända till verkligheten, och den verkligheten innebär ett träningspass med DFlex.. oh my god vad jag gruvar mig, har haft uppehåll med honom i två veckor nu!!
Nu vankas det snart helg, imorgon är det äntligen fredag och min lilla skatt kommer till mamsen!! Längtar längtar…. har fullt schema i helgen men fredagkvällen blir det hemmamys….
Ha nu en riktigt härlig torsdag!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »