0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second
VECKANS BÄSTA DAG – LILLÖRDAG

Och dagen till ära kom äntligen min DAGGDROPPE från Svenskt Tenn
Här kan den beställas
Bättre sent än aldrig…

Hej på Er raringar, nu är jag så där sen att titta in till Er igen, men mina timmar räcker inte riktigt till på dygnen, men nu är jag här och då ska jag naturligtvis berätta vad jag gjort idag, eller så hoppar jag över det och talar om vad jag har inhandlat istället 😉 jag har kommit fram till att jag inte ska gå på stan, det är ungefär som att släppa löst kossorna på grönbete 😉
Men med posten idag kom i alla fall min fina vas, som jag och så många andra också har, men den är ju så himla fin!!
Står just nu på mitt köksbord och sprider glädje
Var på Hötorget och handlade lite blommor idag så att det skulle bli fint till Lillördagen och våran Sushi kväll, det är som att kliva ut på en blomsteräng, det är så färgrikt och vackert med alla blommor, och så billigt sen, köper hur mycket blommor som helst för några få hundralappar.
Älskar den här rosa färgen
Innan jag fortsätter att visa vad min shoppingpåse innehöll idag måste jag bara få visa den goda maten som jag åt till middag igår kväll…
Torskwallenbergare

och till det rårörda lingon… mumsfillibaba!!!
SKOLÖS

Det är jag nog inte riktigt, snarare så att jag inte riktigt vet vart jag ska ställa alla skor snart, men kan man verkligen få för mycket skor som kvinna? Jag tvivlar 😉
MARZIO
En skoaffär här i huvudstaden som ligger på Riddargatan, väl värt ett besök om ni är på besök….
Dom rosa skorna kommer från Marzio och guldsandalerna är från Jerns

Lite tassels på skorna 😉
ROOM

Anledningen till att jag sprang på stan idag är ju för att jag ska på dop på lördag, och jag fick tag i så söta saker, visar bild efter dopet så inte lilla mamman ser vad det är, jag vet ju att hon läser bloggen varje dag… hihi…
Men när jag ändå var i farten och i närheten av Hötorget sprang jag in på Pub och naturligtvis in på room, hade sett ett par skålar från Pol Potten i en inredningstidning när jag var nere i Barcelona som jag blev så förtjust i….
Och där fanns dom ju…
Har även sett ett par assietter på Ikea som skulle passa till, men det var ju det där med att ta sig ut till Ikea också….
Sen var det ju ett tag sedan jag bjöd på en dagens, så nu tycker jag att det är dags…
Skjorta Red Valentino StockholmMarket
Jeans JFour

Och till det ett par ballerina…
Nu ska jag försöka bota min grymma huvudvärk, fira att det är lillördag genom att äta supergod sushi och läsa lite i nya Sköna hem, ska försöka krypa ner under täcket tidigt ikväll, imorgon blir det en lång dag, efter jobbet ska jag iväg och fotografera lite grann och sen ska jag fixa mina alldeles för långa naglar.
Hoppas ni har det bra och myser för fullt!
KRAMAR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »