0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second
Innebär inte det ordet att man ska resa när man har fri tid?

FRITIDSRESOR

Så jag tyckte att det lät väldigt bra och bokade en resa 😉
GOKVÄLL REGNIGA TORSDAG!

Vad ledsen man blir när man tittar ut genom fönstret, det är den 23 maj, 10* och regn, är det så här vi vill ha det? Det vill inte jag i alla fall… Så i morse när jag vaknade ringde jag till min lilla skatt och frågade om han ville följa med mamma en vecka söderut, och vad tror ni han svarade?
JAAAAA
Så inom kort packar vi och åker iväg, förhoppningsvis dit solen värmer.
Trots regn och rusk, har dock varit uppehåll under dagen, så har det varit en bra dag, både arbetsmässigt och privat… har fått massor gjort och det är så skönt!!
Det börjar ju dessutom närma sig Mors dag…

Så jag har slagit in tre fina presenter i silkespapper som jag har skickat iväg till min mor…
Så där ja! Nu vet du lilla mamma att det är paket på väg till dig, så håll utkik i brevlådan 😉
Men kom ihåg att du inte får öppna det förrän på söndag!!
Rosa fötter

Idag fick mina rosa skor följa med mig till jobbet, me like<3
så sköna och inga skavsår!!
Och till det …
Sjal Rosemunde (Tullhuset)
Topp Hunkydory
Byxor Oddmolly

KIDS

Som jag berättat tidigare så har jag ju min fina väninna som fick tvillingar för några månader sedan, och idag skulle jag dit och fotografera dom små grynen, vi hann med många bilder, men hade tänkt ta flera, för i den där åldern, snart 5 månader, bestämmer man ju inte direkt över mat och sovklockan, så efter en stund tröttnade dom och ville sova 😉 så vi får fortsätta en annan dag, men några fina bilder hann vi få.
Douglas
Som lätt luras till skratt, med glimten i ögat och som rör sig som en vessla
Mollie
En bestämd dam som inte kan luras så lätt, reserverad för dom hon inte känner och vill gärna ha mycket uppmärksamhet
På lördag döps dessa små troll och naturligtvis ska ”Tant Helen” dit, som jag så fint numera heter när jag kommer på besök 😉
Nej kära vänner, nu börjar klockan närma sig soffläge och det är dags att stänga ner datorn för dagen, men innan jag gör det måste jag få visa mina goda ”sushisar” som jag åt igår… mums! Men ingenting går ju upp emot Sushin jag åt i Barcelona.
Älskar när jag får sesamfrön på laxen
Och till det nya Sköna hem
En mysig och skön lillördag med andra ord!
Ha en fin kväll så ses vi imorgon, och då är det inte vilken dag som helst… det är
FREDAG!!

KRAM ALLESAMMANSHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “FRI – TIDS – RESOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »