0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second
I DAG ÄR DET ALLA MAMMORS DAG!

Hur tänker ni fira Eran mor?
Själv firar jag min mor på avstånd eftersom hon bor dryga 30 mil härifrån, men jag har skickat en stor bukett blommor och choklad och även postat ett litet paket, och hon finns i mina tankar <3
Grattis på mors dag kära mor!
Själv fick jag ett glädjande samtal från min stora skatt igår och båda mina skatter kommer upp till mig idag för att äta en god lunch <3
Godmorgon alla mammor (och alla andra)!

I dag är det mors dag, mors dag är en högtid då barn firar sina mödrar, i Sverige inträffar den sista söndagen i maj, mors dag firas på olika datum i olika delar av världen. I Norge till exempel firas den andra söndagen i februari.
I dag, för exakt fyra år sedan inträffade den tragiska olyckan jag var med om, det var en dag som blev en av sommarens varmaste dagar, jag befann mig ute på en klippa i Saltsjöbaden, ute vid Vår Gård, solade och hade det bra, när vi sen var på väg därifrån så hände det, jag tappade balansen uppe på klipporna och föll fyra meter rakt ner bland träd och stenar och efter den dagen är inte livet som det var innan, tänkt så snabbt livet kan förändras, så viktigt det är att vara rädd om det man har och uppskatta både stora och små händelser här i livet.
Med dessa små rader vill jag önska Er alla en riktigt fin dag, för er som är mor själv, njut av dagen, för er som har en mor i livet, ta till vara på den stunden om ni har varandra i närheten. Själv ska jag njuta av några timmar med mina skatter och återkommer senare med lite pics.
CARPE DIEM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “MORS DAG


  1. Vilken tur att det gick någorlunda bra iaf då Du ramlade så hemskt
    Ha en skön söndag i stora stan
    Kram
    Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »