0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second
ELLER AV VÅGOR

I går var det vågigt värre!
LÖRDAGSMORGON

Godmorgon på er alla fina läsare, har ni det bra? Här ner i Alanya har vi inte så mycket att klaga på, vi softar verkligen! Kliver upp runt nio på morgonen, gör oss i ordning och går ner och äter frukost, efter frukosten är det solskyddsfaktor på innan det är dags att gå ner till havet. Där ligger vi hela dagarna med avbrott för lunch, sen fram emot fyra tiden börjar vi dra oss hem mot hotellet, ofta med en glasspaus någonstans, sen är det lite läxor och bloggande innan vi ”måste” in i duschen, kvällspasset närmar sig och då är det middag på någon fin restaurang samt span i alla butiker som finns här. Framåt tolvslaget går vi hemåt för att sova sött.
Då kan man väl säga att vi softar och har det ganska bra? 😉
Inget vattendjur

Nu kan det ju låta lite konstigt, att jag åker till sol och bad, men inte tycker så mycket om att bada! Jo, jag tycker väl om att bada, bara jag slipper blöta ansiktet och håret och att jag ser botten och att det inte går så stora vågor…. ja typ så!
I går när vi kom ner till havet blåste det en del, men det var ingen fara, men bra på några sekunder, vi hann ”bädda” upp på våra solsängar och gå dom få metrarna som var ner till havet när dom stora vågorna kom. Jag ser att det är röd flagg, men vi var ju ändå tvungna och doppa oss, Filip som är ett riktigt vattendjur försökte hjälpa och skydda sin lilla mamma mot alla vågor och tyckte att det var bättre att vi gick lite längre ut så vi slapp vara där vågorna bröts, vilket han har helt rätt i. Problemet var att vi inte hann ut innan vågen bröts, så där rumlade jag runt som en fisk i vattnet och visste varken vad som var upp eller ned…. haha… vilken syn för gudarna det måste ha varit!
Vattendjuret herself!
Filip själv var tvungen att springa och köpa en mini surfingbräda och leka med i alla vågor….
Tänk om man alltid fick ha det så här bra var det nån som sa när han kom upp 😉
Men även han tvekade ibland…
Ska jag eller ska jag inte
Hoppsan!
Han är inte rädd för vatten han inte
Det var våran dag på stranden och idag blir det ännu en…..
VI SES!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »