ATT BARA FÅ HA DET BRA

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second
SÅ HÄR HAR VÅRAN SÖNDAG VARIT

Och jag skäms inte ett dugg över att tala om att vi just nu har det så här bra, att bara få vara och inte göra någonting, att vi har möjligheten att få ha kvalitetstid tillsammans, jag och min lilla skatt.

Efter att han för några år sedan bestämde sig för att flytta tillbaka till Västerås är han ju tyvärr hos mig bara varannan helg, och som ni förstått och läst vid flertalet tillfällen så gör det väldigt ont i hela mig. Och för oss att få en hel vecka tillsammans, där det inte finns några krav och inga måsten,

är värt hur mycket som helst!
Men jag vet också att den svenska avundsjukan finns där, jag vet att det finns läsare (som inte borde läsa min blogg, men dom kan inte låta bli för dom är så nyfikna) som både tänker och pratar, och det som gör det ännu roligare, är att jag får reda på mycket av det som sägs, utan att dom vet om det, dom tror att dom kan anförtro sig till vissa personer, men som i själva verket vänder dom ryggen till så fort dom gått ut ur rummet, jag skulle dessutom kunna skriva en persons namn här på bloggen, men avstår, för den publiciteten skulle jag aldrig vilja ge henne!
Men jag mår bra och det är huvudsaken!!
Så där…

Då återgår vi till semestern och fortsätter tala om hur bra vi har det!!
Här på väg till dagens lunch
Kaftanen jag har runt mig kommer från BYNIKA.
Solglasögon Carrera
Och nu börjar även denna dag gå mot sitt slut, i alla fall att det börjar gå mot kväll och det är dags att byta om för middag.
MÅNGA HÄRLIGA VARMA OCH GOA KRAMAR HÄRIFRÅN ALANYA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “ATT BARA FÅ HA DET BRA

  1. Hej bästa Helene, jag förstår precis din känsla av att få rå om sitt barn till 100% då jag har, som du vet, en dotter lååångt bort från mig då hon valde att bo vid sin pappa från det att hon var 13 år. Hon är idag 19 år. Vi hade en veckas semester i våras, det var underbart, så inte skulle väl någon vara avundsjuk på detta, då förstår jag inte hur man fungerar som människa. Något saknas, något som heter empati, omtanke om sina medmänniskor. Avundsjuka är en hemsk sjukdom som bara vissa drabbas av…Fast visst är jag lite avundsjuk ;-)jag hade gärna legat på en solsäng just nu istället för att jobba och jobba men jag missunnar dig inte, tvärtom! Slappa på, njut av solens strålar och sällskap, det laddar batterierna. Stor Kram! Nina

  2. Hej fina Helene! det är så sant att det finns alldeles för mycket avundsjuka, men i själva verket är det dom själva som mår sämst för dom har inget eget liv tragiskt! förstår att ditt hjärta brister när du bara träffar din lilla skatt varannan helg, måste bara säga att du är en sådan levnads glad och positiv kvinna! njut av sol bad och god mat båda två.

    kram Pia H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »