0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second
TULLHUSET

Just nu har Tullhuset en levande reklampelare här nere…
Tröja NZA

GODMORGON GODMORGON!!

Här vaknar vi återigen till en klarblå himmel med strålande solsken, temperaturen stiger för varje dag och igår var vi uppe i 32* i solen, men det är ingenting att vara ledsen för! Är inte vi ledsen behöver ni heller inte vara ledsna 😉
Dagarna går ju väldigt fort som sagt var, och idag missar jag tyvärr min skola där hemma, men läxböckerna är med, ligger och läser i min solstol på dagarna, så nån nytta gör jag i alla fall.
MÅNGA HÖJDPUNKTER

På semestern så finns det ganska många höjdpunkter, vilket det gör för oss här nere också, men nåt som vi uppskattar lite extra är när vi går ut på kvällarna och spatserar runt i butikerna och sen går och sätter oss och äter en god middag. Att bara få sitta vi två, vilket vi i och för sig sällan får göra, eftersom det är så många som är nyfikna på oss två, Filip, som många tror är äldre än vad han är, och jag, som många tror är yngre än vad jag är, får många frågor.. och erbjudanden… haha. Men vi njuter i alla fall.
SÖNDAGSMIDDAG

Idag bjuder Filip på gårdagens outfit inför middagen

T-shirt NZA (New Zealand Auckland)
Shorts NZA
Skor SEBAGO
Allt från Tullhuset


Gillar den här färgen på shortsen när man fått bruna ben
Här i full färd med att njuta av sin pasta
Min fina skatt <3
Middagen åts på en restaurang som vi besökte första kvällen, Filip tyckte att dom var så trevliga och hade så bra mat så det fick bli ett besök till, han lovade dessutom killarna att vi skulle komma tillbaka en gång till innan vi åkte hem 😉
Kvällen till ära bjöd dom på friterad glass

Efter middagen var det lite butiksbesök, här kan man trots allt hitta lite godbitar och den lille herren är inte sen att prova….
Och är det upptaget i provhytten så går det lika bra att prova i butiken 😉
Sen var det tack och godnatt men nu är det måndag, ny vecka och endast två dagar kvar att sola och bada för den här gången så nu rusar vi vidare ner till stranden.
Ha de så gott raringar!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »