0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second
ATT LÄMNA GRUNDSKOLAN

Filip & Frida

I går var det då dags, dags att lämna grundskolan och den trygghet som där finns, minns själv när man gick ut nian vad man tyckte att man var stor, men själv tycker man ju inte idag att dessa små knoddar är stora, det är nu man börjar förstå sina egna föräldrar.
Är så himla ledsen att jag inte kunde vara med, satt själv i skolbänken och fick hela tiden uppdateringar om vad som hände och fina kort skickade till mig, satt där i skolan med tårar i ögonen, min fina lilla kille, men idag kommer han till mig och ikväll går vi ut och firar med middag på Niklas Ekstedt.

Ungdomarna valde att ta en avslutningsfika nere på Kajplats 9
Historien om Filip & Frida fick nu ju igår 😉
Men här har Filip med sin fina Casey <3
Som jag sagt tidigare så är man alltid stolt över sina barn, och ännu stoltare blev jag när jag fick läsa det här fina brevet som Filips Mentor/klassföreståndare/handledare/fröken (eller vad det heter idag) skrivit till honom
Världens bästa Filip!
Trots att det inte blev någon skolavslutning för mig så fortskred fredagen, helt slut efter den gångna veckan, hade kunnat somna stående, men kände att jag efter några veckor på resande fot behövde ta tag i hemmet lite grann så jag började med att åka iväg och köpa lite färska blommor, det uppmuntrar alltid, så blir det fint tills skatten skulle komma också…
Pioner till köket och Hortensior till hallen
Dagg vas finns HÄR

Vas Hortus HÄR
Så nu känns det lite somrigare och hemtrevligare 😉
För övrigt blev det en lugn fredagkväll, en middag bestående av Tonfisk och avocado- gurk sallad, lite jordgubbar som efterrätt och sen som den död sill framför tv:n.
Som förrätt blev det dock en liten laxsnurra
Mums!!
Vet ni vad Tomberry är för någonting?

Tomberry
Hittade dessa små ”pärlor” när jag var och handlade, ser att dom på bilden ser större ut än vad dom är, men dom är små som ärtor nästan (lite större) men det är världens minsta tomater, å så himla goda, smakade som riktigt solmogna tomater.
Kan varmt rekommenderas!

Blev några pics när jag var på språng, så här får ni gårdagens…

Skjorta Ralph Lauren, Denim & Supply

Och idag raringar har vi den enda lördagen den här veckan, vädret ser ju ut att bli betydligt bättre än igår så idag njuter vi i solen innan det är dags att åka ner och hämta min skatt från tåget. Har planer på att gå och se Gatsby imorgon, någon som sett den??
Njut, ha det bra och fånga dagen vänner!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »