0 0
Read Time:2 Minute, 28 Second
Lördagen fortsätter…

Så där raringar, nu är det dags att visa alla härliga pics från den andra delen av lördagen, dagen då Lille man firades som om han fyllde 50, men jag hoppas och tror att han liksom vi andra fick en oförglömlig dag, och det bästa av allt var att vi alla var samlade tillsammans och fick uppleva detta som en enda stor familj.
Vi checkade in på hotell Nordic Sea här i huvudstaden och började med att göra oss iordning inför kvällen, innan middagen hade vi bokat ett besök i hotellets Isbar, har själv aldrig varit in där tidigare, har som så mycket annat bara pratat om att jag ville gå in dit. Men så blev det denna härliga lördagseftermiddag. För att få gå in måste man först betala en avgift, men i den avgiften ingår det då också en drink inne i baren, man sätter på sig en poncho som är varm och go, det är -7¤ där inne.
Här kommer några kyliga bilder 😉

 Filip och Michaella 
 Glasen som drinkarna serverades ur, gjorda av is naturligtvis. I ponchon man fick hängde det vantar, ni vet så där man hade på barnen när dom var små så dom inte skulle tappas bort, och dom måste man ha på sig när man höll i glaset, annars tinade dom utav kroppsvärmen 😉
Min stora skatt <3

Min mamma och Jesper

 Härliga konstverk i isen
Isen byts ut två gånger per år och tas från Torne älv
Dom här skatterna är det absolut bästa jag har <3
Efter några kalla drinkar och en härlig upplevelse var det dags att inta middagen, den åt vi, som så många gånger förr, på allas favoritrestaurang GRILL

 Min kära mor och far
Bland dom godaste vinerna jag tycker om
Rijk´s

 Min stora skatt med flickvän

Hängmörad oxfilé till allesammans, något som vi äter varje gång vi är här.. tråkiga? Må så vara men det finns inget godare 😉

 Goda tillbehör

Dessert
Jag kan inte förstå, att (nästan) hur mätt man än är så slinker det ner en dessert, men jag håller sedan några veckor en ganska strikt diet, ska återkomma om detta i ett annat inlägg, så jag hoppade faktiskt över desserten denna kväll, var dock tvungen att tjuvsmaka på pappas dessert…..

Chokladbrownie med vaniljglass, blåbär, whiskey, pinjenötter och mandelbiscotti…
Oh my god så god den var!!
Födelsedagsbarnet himself
En oförglömlig kväll för oss alla, efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och besökte Isbaren ytterligare en gång för en drink, var så mysig där inne, sen vandrade vi bort till Teaterbrasseriet, en pub och restaurang som ligger i det nya Scandic hotellet inne i stan, Scandic Grand Central, har ni bott där eller besökt hotellet/restaurangen? Ett ställe att rekommendera för er som vill besöka Stockholm en helg.
Kvällen avslutades i baren på vårt eget hotell innan det var dags att lägga huvudet på kudden.
Man ska vara rädda om sina nära och kära <3
Ta hand om er raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “DEN ANDRA DELEN AV DAGEN

 1. Vad ni ser ut att ha det mysigt tillsammans:-) Vad använder du för locktång/borste till ditt hår när du har det lockigt? Tycker det är super fint. STOR KRAM från Helene

  1. Tack Helene!

   Vad glad jag blir! Jag köpte den i London förra året, men det är en locktång som är mellan i storleken, men det finns ingen tång på den, den är bara rund så jag får snurra håret runt den, vilket innebär att det aldrig blir några ”veck” på håret, dock blir den väldigt varm så man får vara försiktig så man inte bränner sig…
   Hoppas du blev lite hjälpt 😉

   Kram
   Helen

 2. Vilken fin blogg jag hittade här via roomofkarma.se
  Tur att du skrev under med ditt namn så jag hittade dig.
  Nu skall jag läsa vidare inne hos dig. Vilken underbar blogg du har tjejen!

  Kram Sofia Bergström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »