0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
NATHALIE SCHUTERMAN

R E A Schuterman!
Då gör man som Mickan i Solsidan, släpper allt och springer dit 😉
Hello raringar!

Nej riktigt så illa är det väl inte, jag menar så man släpper allt bara för att det är rea hos Nathalie Schuterman, anledningen till att jag hamnade där igår var att jag hade ett kundbesök just på Birger Jarlsgatan, och trots att jag är så pass gammal så hade jag inte förstånd att gå direkt till bilen efter besöket, klockan var ganska mycket så jag skulle åka hem, men dom där röda SALE bokstäverna lockade uppenbarligen mer än mitt hem i denna stund.
När jag ändå hade tappat förståndet en gång denna dag hade jag väl åtminstone kunnat nöja mig med de, men nej då, jag fortsatte till fler av dom där ”billiga” butikerna som ligger på rad på just denna gata..
Länna Möbler ligger dock inte på denna gata, men dit svängde jag in på lunchen när jag var i dom krokarna på kundbesök, det är hopplöst att jobba som säljare i dom här områdena 😉
Dessa butiker fick sig ett besök..
MaxMara
Vad tror ni döljer sig i denna påse?
BOTTEGA VENETA

Först en fin påse

I den ett kuvert

Och i kuvertet detta fina armband

Me like <3
Vad som finns i dom andra påsarna kommer ni snart att få se lite pics på, har bara inte hunnit med 😉
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »