0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second
TACO DINNER

En middag med barnen när det är som bäst 😉

GODMORGON RARINGAR

Häromkvällen blev det ju som Filip bestämde Tacos här hemma, men det är ju faktiskt väldigt gott, dessutom mysigt att sitta och småplocka och snicksnacka lite grann. När Filip och jag ”bodde” tillsammans var det Tacos varje fredag, men nu var det ett tag sen. Vi fick dessutom fint besök här i huvudstaden, så det var nog lite därför han noga valde maten den här kvällen, dessutom skar han alla grönsaker och dukade också..
Ååå så pinsam mamma är!!
Casey kom och hälsade på oss, och är fortfarande kvar, lite trångt där hemma, men finns det hjärterum finns det stjärterum, mitt sovrum är uthyrt så själv sover jag på annat håll ;-), vad gör man inte för sina barn?
Det är såna här gånger man börja förstå hur stora barnen är, dom har varit på stan och shoppat, varit på restaurang och käkat och även lagat middag hemma… min lilla Filip!
Härom kvällen när dom var och handlade var det film som stod på menyn, och en jätte påse med godis
Det är ju inte så man blir lite sugen!!
Annars går allt i 120, har massor att göra på jobbet och förberedelser inför mitt stora examensarbete i skolan, nästa vecka har jag dessutom två dagars konferens innan jag åker iväg på semester. Skulle behöva en vecka hemma bara att fixa i ordning och rensa i skåp och lådor, just nu är det compact living på hög nivå. Börjar inse att det skulle vara bättre med en takvåning med terass, typ i Birkastan eller Vasastan… haha.
Har ni börjat tröttna på sommarkläderna?

Om inte så är det ju härliga reor just nu, var iväg igår och storshoppade .. ajajaj, pics kommer senare.
Såg dessutom att dom hade 50 % på stickade tröjor på WAKAKUU
Hur snygg är inte den här ”dagens outfit”?
Från WAKAKUU
Nu måste jag hasta iväg på ett möte, blir dessutom sen lunch idag för jag ska köra Filip ner på stan så han får klippa sig innan han åker ”hem” igen, för att komma tillbaka imorgon, för att åka till mormor och morfar… det är mycket just nu 😉
En liten uppdatering från gårdgens dagens kommer här…
Skjorta Oddmolly
Byxor Lindex
Skor Clarks

Gårdagens rosa ting
Hoppas ni får en riktigt fin, härlig och underbar lillördag!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »