0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second
SÖNDAGKVÄLL

Sent denna söndagkväll tittar jag in till Er, sitter i sängen och skriver, redo att sova för imorgon är det konferens i dagar två. Dagen liksom helgen har gått väldigt fort och alldeles strax är det en ny vecka som väntar.
Dagen idag…
har jag varit lite trött och gjort det jag var tvungen att göra, men innan alla ”måsten” så blev det lite yatzy i det gröna

Stor Straight

Men det är sexigare med Yatzy 😉
När vi lekt klart var det dags att åka iväg och shoppa lite inför semestern, men det slutade med att jag bara handlade till Filip, så kan det bli ibland, nöjde mig med en god sallad och en biscotti till dessert..
Ser gott ut men kaffet överlämnar jag till någon annan, det är nåt som absolut inte faller mig i smaken.
Vi skulle bara iväg och uträtta lite ärenden snabbt, men en titt på klockan visade att vi varit i centrumet i över 3 timmar! Nej förresten, jag kom ihåg att jag visst köpte en sak till mig själv också till semestern. ett fodral att hänga runt halsen till telefonen.
Sent o sider hemma var det bara att hoppa in i duschen, packa och ”laga” mat, orkade inte laga så mycket ikväll så det fick bli lite småplock

Alltid lika gott med ost och frukt <3
HELGENS FILMTIPS

Dom två senaste kvällarna har det blivit filmmys, lördagen så såg vi 
COMPANY WE KEEP

Betyg 4/5

En film med bland annat Robert Redford, Susan Sarandon och Nick Nolte
Söndagsfilmen
THE IMPOSTER
En sann historia

Betyg 3+/5

En film som är annorlunda filmad och som visas som en berättelse.
Och med dagens inlägg avslutar jag midsommarhelgen och hoppas att ni har haft en härlig helg!
Sov sött raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »